Άγριες Μέλισσες: Η στιγμή που όλοι περίμεναν ήρθε και το Twitter έκανε... πάρτι!
Media

Άγριες Μέλισσες: Η στιγμή που όλοι περίμεναν ήρθε και το Twitter έκανε... πάρτι!

Άγριες Μέλισσες: Το αποψινό επεισόδιο (18/3) για ακόμα μία φορά ξετρέλανε τους φαν της σειράς καθώς οι σεναριογράφοι έδωσαν για ακόμα μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό για να εξιτάρουν το τηλεοπτικό κοινό. 

Αυτή τη φορά σε... πρώτο πλάνο ήταν ο Προύσαλης και η Ρίζω μιας και οι τηλεθεατές επιτέλους απόλαυσαν τη σκηνή που περίμεναν πώς και πώς εδώ και καιρό.

Όπως έχουμε δει άλλωστε εδώ και καιρό, ο έρωτας σιγοβράζει ανάμεσα στην προξενήτρα και μαία του χωριού και τον ενωμοτάρχη.

Ο Βασίλης, παρά τις συνεχείς πιέσεις της κατάκοιτης μητέρας του να νοικοκυρευτεί, δεν έλεγε να το πάρει απόφαση, ενώ η Ρίζω, από την πλευρά της που δεν είχε τύχη με κάποιον άνδρα μέχρι πρότινος, προτιμούσε την ελευθερία της.

Γι' αυτό όμως, και όλοι περίμεναν πώς και πώς να εξελιχθεί αυτό το ειδύλλιο που άλλοτε ήταν χλιαρό και άλλοτε πιο παθιασμένο.

Μάλιστα, τα περισσότερα spoilers για τη σειρά υποστήριζαν πως δεν θα αργούσε ο ενωμοτάρχης να κάνει πρόταση γάμου στη Ρίζω.

Και απόψε, είδαμε μία εικόνα που πραγματικά περιμέναμε πολύ καιρό. Ο Προύσαλης συναντά στο μισοσκόταδο τη Ρίζω, γονατίζει και η εικόνα αυτή περνάει στην... αιωνιότητα με ένα φωτογραφικό κλικ.

Εννοείται πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ στο Twitter γίνεται... πάρτι με τους φαν της σειράς που εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Δείτε την παρακάτω gallery με το στιγμιότυπο από το επεισόδιο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved