Νεκτάριος Σκαμνάκης: «Με έχουν εκθέσει καλεσμένοι που ήρθαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων…»
Media

Νεκτάριος Σκαμνάκης: «Με έχουν εκθέσει καλεσμένοι που ήρθαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων…»

Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, ο Mister PR των νυχτερινών μαγαζιών ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Aρναούτογλου και την εκπομπή, The 2night Show!

Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης μίλησε για την εμπειρία του στις δημόσιες σχέσεις, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο επάγγελμά του, για το πόσο έχει εκτεθεί από καλεσμένους με υπερβολικές απαιτήσεις και ύφος «καρδιναλίων»

Αρχικά ανέφερε: «Ξεκίνησα σαν δημοσιογράφος και εκεί σε γνώρισα το 2003… Ξεκίνησα να δουλεύω στα reality. Kάποια στιγμή το βαρέθηκα και μετά ξεκίνησα τις δημόσιες σχέσεις. Ήμουν ψώνιο από μικρός. Η μητέρα μου, μου είπε ότι αν γίνω ηθοποιός θα με αποκληρώσει.»!

Και πρόσθεσε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης: «Νιώθω χαρούμενος που έρχονται οι άνθρωποι που καλώ στα μαγαζιά. Είναι επιβράβευση για μένα. Εγώ δεν το ήξερα καν. Είπα να το δοκιμάσω. Έχω αρνηθεί να κάνω δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά που δεν μου αρέσουν. Πάω σαν πελάτης για να τους τεστάρω. Παλιά έχω εκτεθεί σε καλεσμένους και ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Έπαθα εγκεφαλικό όταν οι καλεσμένοι περίμεναν μια ώρα για ένα τραπέζι.»!

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Με έχουν εκθέσει και καλεσμένοι που ήρθαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τύπου είμαι ο Ρουβάς και η Βίσση…Οι celebrities είναι άνθρωποι με τις χαρές τις λύπες και τις ανασφάλειές τους. Υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο και προσπαθούν να το βροντοφωνάξουν ότι είναι κάτι. Αυτοί που είναι κάτι δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι.»!

Και υπογράμμισε: «Οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι δουλειά είναι ανθρώπινες σχέσεις. Πρέπει να προσαρμόζεσαι. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Και θέλουν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Έχουν έρθει και πολιτικοί. Δεν δυσανασχετούν. Ίσως οι πιο νέοι να δυσανασχετούν. Τα πρώτα χρόνια δεν έβγαινα φωτογραφίες με κανένα επώνυμο, για να μην νομίζουν ότι το έκανα για να φτιαχτώ.»!

Και κατέληξε λέγοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: « Ένα χρόνο δεν κάνω τίποτα. Κοιτάω το ταβάνι. Είναι τραγικό γιατί δυο τρεις κλάδοι έχουν χτυπηθεί πολύ. Και κάνω καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο γιατί δεν γυμνάζομαι. Δεν τρώω για να κρατιέμαι στα κιλά μου. Είχα φτάσει 120 κιλά. Ήμουν παχύσαρκος. Έχασα πολλά κιλά, προσέχοντας.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, The 2night show!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved