Media

Πάμε Δανάη: Η αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου όταν ρωτήθηκε για τον Κώστα Δόξα

Gossip-tv Team

Πάμε Δανάη: Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την παρουσιάστρια του YFSF- All Star, μαζί με τους συμμετέχοντες του φετινού σόου.

Η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τη μεγάλη επιστροφή του YFSF και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα. Η πρωινή εκπομπή του Mega βρέθηκε στα backstage για το λαμπερό σόου του ANT1, όπου και κατέγραψε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και της λαμπερής παρουσιάστριας.

«Έρχομαι από τις 9 το πρωί και φεύγω κατά τις 2-3, την άλλη μέρα. Φέτος είναι μία από τις καλύτερες σεζόν. Με τον Κώστα Δόξα έχω μιλήσει και θα μείνει εκεί, δε θέλω να πω τίποτα άλλο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου η οποία δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για τον διάλογό της με τον Κώστα Δόξα, ο οποίος απομακρύνθηκε από το YFSF-All Star.

Στην κάμερα του Mega μίλησε και η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Ξεματιάζω χρόνια, δηλαδή παίρνω το μάτι από άλλους. Στα πρώτα επεισόδια έκανα αφωνία γιατί είχα βγάλει έναν όζο πάνω στη μία μου χορδή και πολύ κορτιζόνη, όλα εντάξει όμως τώρα», αποκάλυψε.

Όσο για τις σχέσεις της με τον Κώστα Δόξα, η Ματθίλδη δήλωσε: «Με τον Κώστα, μετά αφού έφυγε, ναι τον είδα μια φορά και χαιρετηθήκαμε, ναι».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Πάμε Δανάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved