YFSF All Star: Και πάλι αγνώριστη η Στικούδη ως Δήμητρα Γαλάνη
Media

YFSF All Star: Και πάλι αγνώριστη η Στικούδη ως Δήμητρα Γαλάνη

Άλλη μια εμφάνιση που θα συζητηθεί έκανε σήμερα στο YFSF, η Κατερίνα Στικούδη

Μια εμφάνιση που διάλεξε ο κόσμος για εκείνη, αφού σήμερα στο YFSF All Star, εκτός από τους παίκτες είναι και οι μιμήσεις All Star. Αυτές δηλαδή που ξεχώρισε το κοινό από τις προηγούμενες συμμετοχές των παικτών στο show.

Και σίγουρα η μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη σε Δήμητρα Γαλάνη τον Φεβρουάριο του 2019 είναι μια από αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές του YFSF.

Και μια από τις πιο αγαπημένες της ίδιας της ταλαντούχας τραγουδίστριας που όπως σας έχουμε ξαναπεί δουλεύει πολύ σκληρά και ασταμάτητα για να αποδόσει όσο γίνεται καλύτερα κάθε act που της ανατίθεται. Γι' αυτό και με κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει τόσο το κοινό, όσο και την κριτική επιτροπή που συνήθως έχει μόνο καλά λόγια να της πει. Λόγια που την συγκινούν πάντα. Και φαίνεται.

Αυτό συνέβη και σήμερα που κλήθηκε να κάνει και πάλι την Δήμητρα Γαλάνη σε άλλο ένα τραγούδι της σταθμό, το υπέροχο "Αν".

Μια μεταμόρφωση που πήρε ώρες για να ολοκληρωθεί αφού η Κατερίνα Στικούδη έπρεπε να γίνει στην κυριολεξία μία άλλη. Οι συντελεστές του YFSF, όμως κάνουν πράγματικά μοναδική και άκρως επαγγελματική δουλειά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved