Έλα στη θέση μου: Δημήτρης Παπαδάκης: «Ατσαλάκης και Βάνα στο τέλος θα είναι μαζί»
Media

Έλα στη θέση μου: Δημήτρης Παπαδάκης: «Ατσαλάκης και Βάνα στο τέλος θα είναι μαζί»

Έλα στη θέση μου: Ο ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάκης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ του ALPHA.

Τι έχεις ξεχωρίσει στο χαρακτήρα του Ατσαλάκη που υποδύεσαι;

Το ταμπεραμέντο και την τιμιότητα του. Παρόλο που μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, του ήταν πάρα πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη συν-θήκη και το έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές στη Βάνα. Ο έρωτας νικά τα πάντα. Ο τρόπος του, αλλά και το νεύρο που έχει στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι πολύ αστεία. Όλα τα στοιχεία του συγκεκριμένου χαρακτήρα τα έχω δανειστεί από ανθρώπους με τους οποίους είχα την τύχη να συναναστραφώ στο υπέροχο νησί μου. Ο Ατσαλάκης αποτελεί ένα μείγμα αυθεντικών προσωπικοτήτων που έχω γνωρίσει την Κρήτη. Έχω ενώσει μικρά κομμάτια τους με πολύ σεβασμό και έχω δημιουργήσει αυτό τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό ήρωα. Ερωτεύεται απόλυτα τη Βάνα... Έχει μεγαλώσει με αξίες μιας άλλης εποχής. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να μπει ανάμεσα στο ζευγάρι αν ο ερωτάς του για τη Βάνα δεν ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασε από σαράντα κύματα προκειμένου να αποδεχτεί μέσα του το συναίσθημα που ένιωθε.

Αισθανόταν ενοχές για τον Φώτη;

Πάρα πολλές... Η εσωτερική σύγκρουση που βίωνε ήταν τεράστια.

Στα τρέχοντα επεισόδια βλέπουμε τη Βάνα, παρά το ότι χώρισε με τον Φώτη, αποφασίζει να τον απομακρύνει από τη ζωή της.

Είναι και αυτή μια γυναίκα με αξίες και αρχές. Δεν ήταν μικρό πράγμα το ότι χώρισε τον άντρα που παντρεύτηκε. Η μάχη που επίσης μαίνεται μέσα της ανάμεσα στο μεγάλο έρωτα της ζωής της, από τη μία, και στο γάμο της με έναν άνθρωπο που αγαπά, από την άλλη είναι αφόρητη. Χρειάζεται χρόνο. Κάνει ένα βήμα πίσω, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Θα κερδίσει ο έρωτας τις ενοχές του ζευγαριού;

Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Στα σενάρια που κρατώ τώρα στα χέρια μου, οι δυο τους βρίσκονται σε μια μικρή απόσταση.

Θα προσπαθήσει ο Ατσαλάκης να τη γυρίσει κοντό του; Θα θελήσει να μικρύνει την απόσταση που τους χωρίζει;

Ο Ατσαλάκης δεν υπάρχει περίπτωση να μην την κυνηγήσει. Έχει κάνει ορισμένες βλακείες από φόβο μην τη χάσει. Στα επόμενα επεισόδια θα τον παρακολουθήσουμε να ολισθαίνει σε ορισμένες μικροπρεπείς για το χαρακτήρα του συμπεριφορές. Υποδύεται ότι είναι άρρωστος, κάνει μια σκευωρία με τη Λατάνια προκειμένου να πείσουν τη Βάνα ότι εκείνη τα έχει φτιάξει με τον Φώτη, με τον τελευταίο μάλιστα να της έχει κάνει πρόταση γάμου. Δυστυχώς όμως για εκείνον, η Βάνα έμαθε την αλήθεια και αυτός ήταν και ο κυρίαρχος λόγος που ράγισε το ποτήρι της σχέσης τους. Παρ' όλα αυτά, ο Ατσαλάκης δεν το βάζει κάτω. Θα την πείσει να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς της. Στο τέλος Ατσαλάκης και Βάνα θα είναι μαζί.

Τι έχεις αγαπήσει στο «Έλα στη θέση μου»;

Είναι μια σειρά φτιαγμένη για όλη την οικογένεια. Προσέχουμε τα πάντα με ακρίβεια στους διάλογους, προκειμένου να είναι ένα πρόγραμμα που να μπορούν να το παρακολουθήσουν και τα παιδιά. Έχει μια πολύ όμορφη και ισορροπημένη μείξη κωμωδίας με δράμα. Περνά πολλά κοινωνικά μηνύματα, όπως το ιδιαίτερα σοβαρό και ευαίσθητο θέμα της παρένθετης μητέρας. Το σπουδαιότερο όλων για μένα είναι ότι, επιτέλους, στα 10 χρόνια που δουλεύω, υποδύομαι έναν ανατρεπτικό, κωμικό χαρακτήρα, σύμφωνα με το 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved