Στάθης Άνθης: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη
Media

Στάθης Άνθης: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη

Live News: Η αγωνία μεγαλώνει για τον Έλληνα που αγνοείται στη Βρετανία. Ελλάδα και Βρετανία ψάχνουν τον Στάθη Άνθη, αδερφό του Δημήτρη Άνθη.

Το μήνυμα αναζήτησης του μάλιστα στη Βρετανία συνοδεύεται από ένα μήνυμα που τον προτρέπει να ζητήσει την βοήθεια των αρχών.

«Ευστάθιε είμαστε εδώ για σένα όποτε εσύ είσαι έτοιμος. Μπορούμε να σε ακούσουμε, να μιλήσουμε για ότι βοήθεια χρειάζεσαι. Ναι περάσουμε ένα μήνυμα για σένα να σε βοηθήσουμε να είσαι ασφαλής», αναφέρει το μήνυμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κίνγκσμπριτζ, ο 33χρονος «Stan», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στην Αγγλία, σε ξενοδοχείο στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας, ενώ την καταγγελία οτι αγνοείται έκανε η σύντροφός του.

Τα ίχνη του αγνοούνται εδώ και 11 ημέρες και ένα από τα σενάρια, που η οικογένειά του ελπίζει να επαληθευθεί, είναι να βρίσκεται στο Πλίμουθ όπου μένουν αρκετοί φίλοι του.

«Έχω κάνει και εγώ κοινοποίηση στα δικά μου social και ευτυχώς είναι πάρα πολλοί φίλοι που είχα στην Αγγλία, που το έχουνε κοινοποιήσει και στο Πλίμουθ, και στο Μπράιτον. Αυτό που μας είπανε οι Αρχές είναι ότι κοιτούσαν στο Πλίμουθ επειδή είχε κάποιους φίλους εκεί πέρα. Τώρα κοιτάνε να μεγαλώσουν την εμβέλεια στην Αγγλία, να δούμε μήπως έχει πάει και κάπου αλλού, δηλαδή είναι όλα τα σενάρια πιθανά», είπε ο Δημήτρης Άνθης.

Δείτε το βίντεο από το Live News:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved