YFSF All Star: Ξεσήκωσε τους πάντες η Μπέτυ Μαγγίρα ως Cher
Media

YFSF All Star: Ξεσήκωσε τους πάντες η Μπέτυ Μαγγίρα ως Cher

Μια εμφάνιση υπερπαραγωγή έκανε σήμερα στο YFSF η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός που ανήκει στις πρώτες φουρνιές που συμμετείχαν στο εν λόγω show που αγαπήθηκε τόσο από το τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζει να χαρίζει υπέροχες στιγμές, στο σημερινό YFSF All Star, βρέθηκε ξανά "αντιμέτωπη" με την Cher.

Μια μίμηση που είχε αφήσει εποχή το 2014 στην τότε συμμετοχή της Μπέτυς στο Your Face Sounds Familiar. Όχι μόνο γιατί ήταν μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις, αλλά γιατί ήταν και από τις πιο πετυχημένες μιμήσεις που έχουμε δει στο show.

Εξίσου σέξι και κούκλα και στη σημερινή της εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά με latin τραγούδι, το Dov'e l' amore, μια από τις τεράστιες επιτυχίες της Cher. Που όπως είπε και ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν το αντίπαλο δέος του La isla Bonita της Madonna. Και η Μπέτυ πραγματικά ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή. Έχοντας μάλιστα δίπλα της και την επίσης κούκλα χορογράφο του YFSF, Άννα Αθανασιάδη.

Αλλά αυτό που ακολούθησε μετά το τέλος της κριτικής και το άφθονο χιούμορ της Μπέτυς Μαγγίρα προς τους κριτές, ήταν στην κυριολεξία ένα μεγάλο πάρτι.

Γέλιο, κέφι και χαρά παρά την μεγάλη κούραση που έχουν οι παίκτες που βρίσκονται στο στούντιο από το πρωί ως και πολύ αργά το βράδυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved