Ελένη Μενεγάκη: Τα μυστικά ραντεβού της- Ποιο άλλο κανάλι, μετά το Mega, τη διεκδικεί;
Media

Ελένη Μενεγάκη: Τα μυστικά ραντεβού της- Ποιο άλλο κανάλι, μετά το Mega, τη διεκδικεί;

Έντονο παρασκήνιο και πόλεμος για την «ωραία Ελένη», με τουλάχιστον δύο τηλεοπτικούς σταθμούς να προσπαθούν να αποκτήσουν την παρουσιάστρια.

Αν και οι πτήσεις της εκπομπής της, της «Ελένης», στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν υψηλές, το όνομα της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεοπτική (και όχι μόνο) διαφημιστική αγορά παραμένει από τα πιο δυνατά.

Λογικό λοιπόν που οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ήθελαν την παρουσιάστρια στο δυναμικό τους, ενώ ήδη ανώτατα στελέχη του ΑΝΤ1 και του ΜΕGΑ έχουν κάνει συναντήσεις μαζί της.

Όλες οι επαφές έχουν γίνει με άκρα μυστικότητα, καθώς κανείς δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν αν δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα και εκείνη βρεθεί σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Οι προτάσεις που έχουν γίνει μάλιστα αφορούν την παρουσίαση μιας καθημερινής εκπομπής αλλά και μιας εβδομαδιαίας, που θα «ραφτεί» στα μέτρα και στις επιθυμίες της ίδιας.

Ωστόσο φαίνεται ότι το ΜΕGΑ βρίσκεται πιο κοντά στη συμφωνία μαζί της, με κάποιους στο κανάλι της Καλλιθέας να θεωρούν πως την επόμενη σεζόν η Ελένη Μενεγάκη θα είναι στο πρόγραμμα του σταθμού.

Δικαιολογημένα πάντως εκτιμάται ότι και η ίδια η παρουσιάστρια θέλει ύστερα από έναν χρόνο απουσίας να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και, έχοντας πλέον «γεμίσει τις μπαταρίες της», να προσπαθήσει να... γεμίσει με τηλεθεατές και την εκπομπή της, από όποια συχνότητα φιλοξενηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved