YFSF All Star: Ο Κρατερός Κατσούλης, ο Σαββόπουλος και η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του
Media

YFSF All Star: Ο Κρατερός Κατσούλης, ο Σαββόπουλος και η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του

Πολύ αγαπημένη και η σημερινή μεταμφίεση του Κρατερού Κατσούλη στο YFSF

Φυσικά μιλάμε για την μίμηση του Διονύση Σαββόπουλου. Μια μίμηση που πριν από 8 χρόνια στο 6ο τότε Live του Your Face Sounds Familiar με το τραγούδι "Ας κρατήσουν οι χοροί" είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καλύτερες κριτικές ενθουσιάζοντας όλο το πλατό και το τηλεοπτικό κοινό.

Και τον είχε αγχώσει πολύ η συγκεκριμένη μεταμφίεση τότε τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή. Και την είχε δουλέψει πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα όμως σίγουρα τον δικαίωσε. Γιατί και τότε και τώρα, η αλήθεια είναι πως ο Κρατερός τα κατάφερε εξαιρετικά. Σήμερα στο πλατό του YFSF All Star, με το "Μη μιλάς άλλο γι' αγάπη"

Αυτό που ομολογούμε δεν είχαμε προσέξει το 2013, είναι η συγκλονιστική ομοιότητα που έχει ο πατέρας του Κρατερού Κατσούλη με τον Διονύση Σαββόπουλο. Κι επειδή μπορεί να μην την έχετε προσέξει κι εσείς σας την παρουσιάζουμε

Κρατερός Κατσούλης και πατήρ
Απίστευτη ομοιότητα του πατέρα του Κρατερού Κατσούλη με τον Διονύση Σαββόπουλο

Παρόλο που τότε ο πατέρας του είχε βρεθεί και στο πλατό του YFSF για να τον απολαύσει και live, όχι βέβαια στη μίμηση του Σαββόπουλου γιατί δεν θα ξέφευγε από κανέναν η συγκλονιστική τους ομοιότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved