After Dark: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά
Media

After Dark: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Παρασκευή βράδυ και ο Θέμης Γεωργαντάς ανοίγει το τηλεοπτικό του σπίτι και υποδέχεται τους καλεσμένους του, στο After Dark στον ΣΚΑΪ.

Την Παρασκευή 19 Μαρτίου, αμέσως μετά το «House of Fame La Academia - Live Concert», ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές με το ταπεραμέντο του. Τραγουδιστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας στο Περιστέρι, αλλά και σύζυγος και πατέρας έχει πολλές και διαφορετικές ιστορίες να διηγηθεί στον κόσμο.

Εκμυστηρεύεται πως βιώνει την καραντίνα, πόσο τον έχει επηρεάσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μιλάει για την ενασχόλησή του με τα κοινά και σχολιάζει την εμπειρία του στο J2US με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Αναφέρεται στα περιστατικά λεκτικής και σεξουαλικής βίας που έχουν έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και αποκαλύπτει αν έχει δεχτεί ο ίδιος κάποια μορφή κακοποίησης.

Στη συνέχεια, μπαίνει στο εξομολογητήριο με σκοπό να είναι απόλυτα ειλικρινής. Θα τα καταφέρει;

Στο bonus εξομολογητήριο της βραδιάς, ο Κώστας Τσουρός έρχεται αποφασισμένος να απαντήσει με χιούμορ στις ερωτήσεις του Θέμη και να μπει στο Πάνθεον του After Dark.

Δείτε το trailer:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved