YFSF All Star: Ο Αλευράς στη σκηνή με την original Στέλλα Κονιτοπούλου
Media

YFSF All Star: Ο Αλευράς στη σκηνή με την original Στέλλα Κονιτοπούλου

Μια εμφάνιση με άφθονο γέλιο έκανε σήμερα στο YFSF, ο Θανάσης Αλευράς.

Όπως ακριβώς δηλαδή είχε κάνει και το 2013, όταν στην τότε συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar είχε χαρίσει μια μοναδική εμφάνιση που έριξε την κριτική επιτροπή και το κοινό στα πατώματα από τα γέλια.

Φυσικά μιλάμε για την μίμηση της Στέλλας Κονιτοπούλου. Ένα πολύ αγαπημένο act του κοινού στην πορεία των χρόνων που επέλεξαν να του δώσουν ξανά για να το δουν σε νέα ανανεωμένη version και άλλο τραγούδι.

Ούτε το κοινό όμως, ούτε το ίδιος περίμεναν ποτέ πως τελικά εκτός από τη δική του εμφάνιση με αγαπημένο νησιώτικο τραγούδι, στη σκηνή του YFSF All Star δίπλα του θα εμφανιζόταν για ντουέτο η original Στέλλα Κονιτοπούλου ξεσηκώνοντας όλο το πλατό.

Πραγματικά υπέροχη στιγμή και για τους δύο με τον Θανάση Αλευρά να δηλώνει πως έγινε ένα όνειρό του πραγματικότητα και την Στέλλα Κονιτοπούλου να τον ευχαριστεί δημόσια για τον τρόπο που την μιμήθηκε στο YFSF και τότε και τώρα.

Χωρίς την περούκα της μίμησης πάντως, αλλά με τα ρούχα και το μακιγιάζ ήδη πάνω του άκουσε πολλά πειράγματα στα παρασκήνια πως θύμιζε την πρωταγωνίστρια της πολύ πετυχημένης σειράς του Netflix, Unorthodox.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved