YFSF All Star: Ο Καζαντζίδης τελικά του "πάει" πολύ του Ματιάμπα
Media

YFSF All Star: Ο Καζαντζίδης τελικά του "πάει" πολύ του Ματιάμπα

Έναν θρυλικό λαϊκό τραγουδιστή διάλεξε το κοινό για να ξανακάνει σήμερα στο YFSF, ο Ησαϊας Μπατιάμπα

Φυσικά μιλάμε για τον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη τον οποίο και μιμήθηκε εξαιρετικά πριν από 4 χρόνια στη συμμετοχή του στον τότε κύκλο του Your Face Sounds Familiar ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Τότε τραγούδησε τη Ζιγκουάλα σε σκηνικό ασπρόμαυρο. Σήμερα του δόθηκε ένα επίσης πασίγνωστο και πιο "βαρύ" τραγούδι του υπέροχου Καζαντζίδη "Το τελευταίο βράδυ μου". Το σκηνικό γύρω του παρόμοιο, αφού οι εμφανίσεις του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή εκείνη την εποχή ήταν καθιστός σε πάλκο με την κιθάρα του στα χέρια και την τεράστια φωνή του να μην χρειάζεται τίποτα άλλο. Αυτό κλήθηκε να κάνει και ο Ησαϊας Ματιάμπα στο εορταστικό επεισόδιο του YFSF All Star.

Και τα πήγε για άλλη μια φορά πάρα πολύ καλά εντυπωσιάζοντας τους κριτές που έλαβαν υπ' όψιν τους πως στην πραγματικότητα δεν τραγουδάει αυτό το ρεπερτόριο.

Στα παρασκήνια ο Ησαϊας είναι από τους πιο ήσυχους συμμετέχοντες, τελειώνει τις πρόβες του και κλείνεται στο καμαρίνι του με δύο "κορίτσια". Όχι δεν μιλάμε πονηρά, μιλάμε για τα δύο σκυλάκια του, την Άφρο και την Ηρώ που τον ακολουθούν παντού και είναι δύο γλύκες. Η Άφρο είναι ένα αξιολάτρευτο Golden Retriever και η Ηρώ, ένα μικροσκοπικό τσιουάουα. Και οι δύο μαζί απίθανος συνδυασμός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved