YFSF All Star: Αποθέωση του Ίαν Στρατή που έγινε ο Freddie Mercury
Media

YFSF All Star: Αποθέωση του Ίαν Στρατή που έγινε ο Freddie Mercury

Μια εμφάνιση ενός προσώπου που θαυμάζει απεριόριστα, έκανε σήμερα στο YFSF, ο Ίαν Στρατής

Από αυτές που όταν του δίνονται, λατρεύει να τις δουλεύει και να τις βγάζει εις πέρας με τεράστια επιτυχία. Φυσικά μιλάμε για τη μίμηση του Frontman των Queen, Freddie Mercury.

Μια μίμηση που είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια και είχε σκίσει αφού ήταν σοκαριστικά ίδιος με τον αδικοχαμένο και υπερταλαντούχο σταρ. Και μπορεί οι φήμες την περασμένη εβδομάδα να τον ήθελαν να αποχωρεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Ίαν όχι μόνο συνεχίζει στο show, αλλά σκίζει κιόλας. Και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη για τον ίδιον χρονική περίοδο.

Τότε είχε αποθεωθεί από την κριτική επιτροπή και από το κοινό και τα περισσότερα σχόλια μιλούσαν διθυραμβικά για το ταλέντο του, που είναι αναμφισβήτητο.

Το έδειξε και τότε, το δείχνει και σε κάθε επεισόδιο, το έδειξε και σήμερα στην αναβίωση αυτής της μοναδικής μίμησης στο YFSF All Star. Και μπορεί το τραγούδι να ήταν άλλο, αλλά τα συναισθήματα που δημιούργησε παρόμοια.

Και φυσικά ανάλογα ήταν και τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και σε αυτή την μίμηση. Ο Ίαν τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή του YFSF και ξεχώρισε για άλλη μια φορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved