MasterChef 5: Απογοήτευσαν τους κριτές οι τρεις υποψήφιοι - Δείτε ποιος αποχώρησε
Media

MasterChef 5: Απογοήτευσαν τους κριτές οι τρεις υποψήφιοι - Δείτε ποιος αποχώρησε

MasterChef 5:Το βράδυ του Σαββάτου και στο νέο επεισόδιο του MasterChef κάποιοι έπρεπε να αναλαμβάνουν θαρραλέα τις ευθύνες τους με τους υπόλοιπους να διαμαρτύρονται.

Άλλο ένα επεισόδιο αποχώρησης του MasterChef 5 έφτασε στο τέλος του, γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις.

Κάθε μέρα που περνάει και κάθε πρόκριση, από τη μια δοκιμασία του διαγωνισμού στην επόμενη, είναι και μια μικρή επιβεβαίωση για την είσοδο στην τελική δεκάδα. Ένα όνειρο, που φέτος φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, αφού το επίπεδο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο, κατά γενική ομολογία.

Το βράδυ του Σαββάτου και στο νέο επεισόδιο του MasterChef κάποιοι έπρεπε να αναλαμβάνουν θαρραλέα τις ευθύνες τους με τους άλλους να διαμαρτύρονται. Τρεις τελικά βρέθηκαν πίσω από τους πάγκους να μαγειρέψουν, ενώ για έναν από αυτούς θα ήταν η τελευταία του φορά.

Η κόκκινη ομάδα, ήταν και η ηττημένη ομάδα από την οποία και είχαμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η Λία Μακροστεργίου και ο Αλέξανδρος Συνοδινός

Στη δοκιμασία αποχώρησης βρέθηκαν τρεις καλοί αλλά πολύ διαφορετικοί μάγειρες και το πιάτο της βραβευμένης chef Ερασμίας Μπαλάσκα, θυμίζει κάτι από γλυκό.

https://www.instagram.com/p/CMp6pt5KZWs

Πώς αντιμετώπισαν οι κριτές το τελικό αποτέλεσμα που έλαβαν από τους παίκτες και ποιος ήταν εκείνος που αποχώρησε;

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved