Πάμε Δανάη: Μετακομίζει Σαββατοκύριακο η πρωινή εκπομπή του Mega; Οι πρώτες πληροφορίες
Media

Πάμε Δανάη: Μετακομίζει Σαββατοκύριακο η πρωινή εκπομπή του Mega; Οι πρώτες πληροφορίες

Πάμε Δανάη: Στο επίκεντρο η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, Δανάη Μπάρκα αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Mega.

 

Όλες τις εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό τοπίο, σχολίασε η μεσημεριανή παρέα του Alpha. Ο Χάρης Λεμπιδάκης εμφανίστηκε στο Καλύτερα δε γίνεται, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Mega από την επόμενη σεζόν.

Στο επίκεντρο πάντα η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, Δανάη Μπάρκα αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Mega.

«Η πρόθεση του καναλιού αλλά και της ίδιας, είναι να συνεχιστεί η εκπομπή κανονικά και του χρόνου στην πρωινή ζώνη. Γράφτηκε ότι υπάρχουν σκέψεις να μετακομίσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Αυτό θα μπορούσε να συζητηθεί μόνο υπό έναν όρο, εάν στο Mega πάει η Ελένη Μενεγάκη. Θέμα Ελένης, όπως μαθαίνω, δεν υφίσταται. Έχει κάνει μια κουβέντα», αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τη Δανάη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα...

«Με τις υπάρχουσες συνθήκες, η Δανάη με την οποία μίλησα και μαζί της, γνωρίζει ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι στο Πάμε Δανάη και στη ζώνη 10-1 στο Mega. Δεν έχει κάποια πρόταση για κάποιο άλλο project, αλλά ούτε για να μετακομίσει στο Σαββατοκύριακο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved