Survivor: Ο Κοψιδάς αποχώρησε και ο Παππάς τον κατακεραύνωσε - «Μας έβρισε»
Media

Survivor: Ο Κοψιδάς αποχώρησε και ο Παππάς τον κατακεραύνωσε - «Μας έβρισε»

Survivor: Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά ξεκίνησε με εντάσεις και απίστευτα σχόλια των παικτών μπροστά στην κάμερα.

Την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά παρακολουθήσαμε στα μέσα της εβδομάδας. Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες, αποχώρησε από το ριάλιτι, αφήνοντας πίσω σε εκνευρισμό της ομάδα του.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, αρκετοί από τους παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά να αναφέρονται στον πρώην παίκτη με έντονους χαρακτηρισμούς.

«Ενώ ο ίδιος ο... ηγέτης, Γιώργος Κοψιδάς, έβρισε και όλου εμάς, εν μέρη, άφησε ανοιχτά υπονοούμενα ότι ο κόσμος παρακολουθεί ένα υποβαθμισμένο πρόγραμμα και η νοημοσύνη του είναι πιο χαμηλά και από τον μέσο όρο. Έπρεπε να πει ένα συγγνώμη στον κόσμο που τόσο καιρό δεν κατάλαβε τι λάθος έκανε και συνέχιζε και έκανε τα ίδια πράγματα».

«Έπρεπε να πει μια συγγνώμη στον κόσμο για όλη την ταλαιπωρία που τράβηξε ο κόσμος να το βλέπει όλο αυτό το διάστημα. Τελικά αποδεικνύεται ότι είχα δίκιο για όλα αυτά που έλεγα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved