Elif: Η Χουμεϊρά βρίσκει τη μητέρα της στο πάτωμα
Media

Elif: Η Χουμεϊρά βρίσκει τη μητέρα της στο πάτωμα

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Ματσιντέ ξυπνάει και νιώθει πολύ άσχημα. Τα δηλητηριώδη χάπια έχουν αρχίσει να την επηρεάζουν σοβαρά αλλά εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάθε μέρα που περνάει νιώθει χειρότερα.

Η Βιλντάν λέει στον Ταρίκ πως η Ματσιντέ δεν μπορεί πια ούτε να σταθεί όρθια. Ο Σαφάκ εξακολουθεί να μην γνωρίζει την αλήθεια για το ποιον φιλοξενεί η Ζουλιντέ στο σπίτι της. Τη συναντάει τυχαία στο δρόμο αλλά πάλι κανείς από τους δύο δεν λέει αυτό που πραγματικά νιώθει.

Η Ελίφ επισκέπτεται τον Κερέμ στο δωμάτιο του και εκείνος χαίρεται όταν τη βλέπει. Η Ελίφ τον αγκαλιάζει αλλά η Παρλά την απομακρύνει απότομα και με δύναμη λέγοντας της πως ο Κερέμ είναι κουρασμένος.

Η Ελίφ τρομάζει και ο Κερέμ απεχθάνεται τον τρόπο που η Παρλά φέρεται στο μικρό κορίτσι. Η Ελίφ επιστρέφει στην κουζίνα λυπημένη και η Γιλντίζ με τη Σουρεγιά ρωτάνε τι συμβαίνει. Η Ελίφ τους μιλάει για τη συμπεριφορά της Παρλά ενώ η Σουρεγιά εκπλήσσεται με τον τρόπο που η Παρλά συνεχίζει να υποστηρίζει το ψέμα της. Η Ματσιντέ είναι σε άθλια κατάσταση. Προσπαθεί να φωνάξει βοήθεια αλλά δεν τα καταφέρνει, η φωνή της είναι αδύναμη.

Σηκώνεται να πάει μέχρι την πόρτα αλλά πέφτει. Ο Σαφάκ επιστρέφει από το σχολείο μαζί με την Ιντζί και τον Εμιρχάν. Η Τουλάι τον καλεί στο μαγαζί να πιει ένα τσάι και εκεί καταλαβαίνει πως η Μελέκ φιλοξενείται στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανακουφίζεται. Η Σουρεγιά βρίσκει μόνη την Παρλά και της λέει πως ξέρει για το πάρτι. Η Χουμεϊρά βρίσκει τη μητέρα της στο πάτωμα και φωνάζει να τη βοηθήσουν. Η Ματσιντέ δεν κουνιέται και αμέσως καλούν ασθενοφόρο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved