Elif: Ο γιατρός ζητά να του δώσουν τα φάρμακα που έπαιρνε η Ματσιντέ και ο Ταρίκ πανικοβάλλεται!
Media

Elif: Ο γιατρός ζητά να του δώσουν τα φάρμακα που έπαιρνε η Ματσιντέ και ο Ταρίκ πανικοβάλλεται!

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Ο Σαφάκ νιώθει υπέροχα επειδή τώρα ξέρει πως η Ζουλιντέ φιλοξενεί τη Μελέκ όλο αυτό το διάστημα. Η Ματσιντέ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και όλοι είναι σοκαρισμένοι. Το ίδιο υποκρίνεται και η Βιλντάν.

Η Χουμεϊρά ενημερώνει σχετικά τον Ταρίκ και εκείνος απολαμβάνει κρυφά τη νίκη του. Στη συνέχεια καλεί τη Βιλντάν για να μάθει λεπτομέρειες και κατευθύνεται στο νοσοκομείο. Όταν φτάνει εκεί υποκρίνεται τον θλιμμένο, αγκαλιάζοντας τη γυναίκα του.

Η Λεμάν μιλάει σε όλη τη γειτονιά για τον άντρα που δήθεν φιλοξενεί η Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ ακούει τη μητέρα του και γίνεται έξαλλος. Τη μαλώνει και εξηγεί την αλήθεια στους γείτονες. Η Λεμάν αναρωτιέται πως έμαθε ο γιος της πως η Ζουλιντέ φιλοξενεί τελικά μια γυναίκα. Φοβάται πως ο γιος της ήταν στο σπίτι της Ζουλιντέ και φοβάται πως οι δυο τους έχουν σχέση.

Η Τουλάι προσπαθεί να θυμίσει στη Μελέκ το παρελθόν αλλά έχει αντίθετα αποτελέσματα. Ο γιατρός λέει στην οικογένεια της Ματσιντέ πως η γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ταρίκ βρίσκει μόνη της τη Βιλντάν και υπόσχεται να την ανταμείψει για την καλή δουλειά, που έκανε.

Καθώς μιλάνε τους βλέπει η Σουρεγιά αλλά δεν ακούει τι λένε. Όμως της φαίνεται παράξενο να είναι οι δυο τους μόνοι. Ο γιατρός ζητάει να του δώσουν τα φάρμακα, που έπαιρνε η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά, που τα έχει μαζί της, τα δίνει. Ο Ταρίκ και η Βιλντάν πανικοβάλλονται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved