Elif: Η Ματσιντέ είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση
Media

Elif: Η Ματσιντέ είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ματσιντέ είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η οικογένειά της δεν καταλαβαίνει γιατί οι γιατροί εξετάζουν τα φάρμακα που έπαιρνε αφού της τα είχε συνταγογραφήσει γιατρός.

Όλοι ανησυχούν για τη Ματσιντέ, εκτός από τον Ταρίκ, ο οποίος έχει άλλες αγωνίες. Οι γιατροί έχουν στη διάθεσή τους τα δηλητηριώδη χάπια και τα αποτελέσματα των αναλύσεων μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη κατάσταση.

Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και τα βάζει μαζί της αλλά εκείνη του λέει πως έχει φροντίσει να αλλάξει τα χάπια, οπότε οι γιατροί έχουν στα χέρια τους τα αληθινά και όχι τα δηλητηριώδη.

Ο Κερέμ εξακολουθεί να βήχει και η Παρλά με τη Σουρεγιά θέλουν να τον βοηθήσουν ενώ ζηλεύει η μία την άλλη.

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ είναι μόνοι τους στο μαγαζί και μιλάνε και αυτό είναι ευχάριστο και για τους δυο. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρία και αναζητά τη Ράνα, η οποία έχει μέρες να φανεί.

Ο Ταρίκ πιστεύει πως το κάνει για να τον τιμωρήσει αλλά η Φιλίζ του φέρνει το χαρτί με την παραίτηση της Ράνα. Ο Κερέμ πηγαίνει στην έπαυλη για να πάρει κάποιες παλιές εξετάσεις της μητέρας του. Στο νοσοκομείο είναι η Χουμεϊρά με την Παρλά, τη Σουρεγιά και τη Βιλντάν.

Ο Ταρίκ καλεί τη Βιλντάν για να μάθει νεότερα για την κατάσταση της Ματσιντέ. Ο Κερέμ βλέπει την Ελίφ και εκείνη του ζητάει να την πάει στο νοσοκομείο να δει τη Ματσιντέ.

Ο Κερέμ σκέφτεται πως αυτό δεν είναι μέρος για ένα παιδί αλλά η Ελίφ με την επιμονή της καταφέρνει να τον πείσει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved