Αγγελική: Ο Θωμάς μαθαίνει ότι ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού και έρχεται τεράστιο ξέσπασμα
Media

Αγγελική: Ο Θωμάς μαθαίνει ότι ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού και έρχεται τεράστιο ξέσπασμα

Αγγελική: Ο Γιάννης Στεφόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς και έδωσε δυνατό spoiler.

Τι σας εξιτάρει στο χαρακτήρα του Θωμά;

Μου αρέσει η αισιοδοξία που έχει για τη ζωή, όπως και η αντίληψη του πως για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση. Δεν εφευρίσκει διαρκώς καινούρ­για θέματα όταν λύνει όσα τον απασχο­λούν. Αγαπά τη ζωή. Τον ενδιαφέρει να περάσει όμορφα σε αυτήν τη διαδρομή, αλλά και να είναι καλά η οικογένεια του.

Είναι ένας αυθόρμητος και ειλικρινή χαρα­κτήρα;

Ναι. Ό,τι έχει να πει ο Θωμάς θα το πει ανοιχτά. Δεν λέει ψέματα.

Παρακολουθούμε ότι δεν μπορεί να κατανοή­σει τη στάση του Μιχάλη τόσο απέναντι του όσο και απέναντι στα πράγματα. Πώς θα αντιδράσει όταν θα μάθει ότι είναι γιος του Αργυρού;

Ήδη ο Θωμάς καταλαβαίνει ότι κάτι του κρύβουν όλοι. Όσο και αν προσπα­θεί μέσα του να αντιμετωπίσει με θετικό τρόπο αυτά που συμβαίνουν, αντιλαμ­βάνεται ότι υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο στα λεγόμενα όλων των άλλων. Όταν. πληροφορηθεί την αλήθεια, θα έχει ένα τεράστιο ξέσπασμα.

Προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τη Λένα;

Συνέχεια. Μάλιστα προσπαθεί να την πιάσει εξαπίνης. Επειδή την αγαπά πολύ και είναι η γυναίκα της ζωής του, κα­ταλαβαίνει ότι εκείνη δεν είναι έτοιμη να του μιλήσει. Αυτός είναι και ο λόγος της επανένωσης τους. Όταν η Λένα του είπε ότι δεν μπορεί να του μιλήσει ακό­μη, εκείνος το δέχτηκε. Βέβαια, όταν θα αποκαλυφθεί αυτό το τεράστιο γεγο­νός, πραγματικά δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση του.

Η Λένα έκρυβε ένα τόσο σοκαριστικό μυστικό επί τριάντα σχεδόν χρόνια.

Έχουν μεγαλώσει ένα παιδί μαζί, χω­ρίς να του πει τίποτα. Δεν νομίζω πως ο Θωμάς θα μπορούσε να ζήσει κουβαλώ­ντας ένα τέτοιο μυστικό. Θα το αποκά­λυπτε.

Θα προσπαθήσει στα επόμενα επεισόδια να μάθει τους λόγους που κρύβονται πίσω από την αλλαγή συμπεριφορά του Μιχάλη;

Ο Θωμάς έχει μπλεχτεί σε έναν κυκεώνα υποθέσεων, αδυνατεί να καταλάβει αν ο γιος του πίνει εξαιτίας της Αγγελικής ή για κάποιον άλλο λόγο. Αυτό τον ταλα­νίζει. Δεν μπορεί να βρει την εξίσωση, να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος που προκαλεί αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Μιχάλη, σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved