Έλενη Κρίτα για καταγγελίες: «Θλίβομαι βαθύτατα για όλο αυτό που συμβαίνει»
Media

Έλενη Κρίτα για καταγγελίες: «Θλίβομαι βαθύτατα για όλο αυτό που συμβαίνει»

Η Έλενη Κρίτα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά "Αγγελική" και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο της υποκριτικής.

Πως αντιμετωπίζετε την κατάσταση που επικρατεί, λό­γω της πανδημίας;

Προσπαθώ να κάνω υπομονή. Η ζωή μας έχει αλλάξει ση­μαντικά και, όπως όλοι, έτσι κι εγώ, προσπαθώ να βρί­σκω διάφορες διεξόδους. Βέβαια, υπάρχουν το άγχος και η αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω, πότε θα επιστρέψουμε στις δου­λειές μας και θα πάρουμε πίσω την κοινωνική μας ζωή.

Το θετικό είναι ότι, πρόσφατα, ενταχθήκατε στο καστ της δρα­ματικής σειράς του ALPHA «Αγγελική». Πώς προέκυψε η συνεργασία;

Πριν από δύο χρόνια είχα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο στην καθημερινή κωμωδία του ΣΚΑΙ «Όσο έχω εσένα» και πέρυσι με την εταιρεία παραγωγής Green Pixel για μία γκεστ εμφάνιση στην κω­μική σειρά του ΑΙΡΗΑ «Πίσω στο σπίτι». Εμφανίστηκε, λοιπόν, ένας νέος ρόλος για λίγα επεισόδια, με σκέφτηκαν, και με πήραν τηλέφωνο.

Παρακολουθούσατε τη σειρά;

Βέβαια. Είναι μία καλογυρισμένη και προσεγμένη παραγωγή, όπως βλέπετε κι εσείς, με πολύ ενδιαφέρον σενάριο και πλοκή που δεν αφή­νει τους τηλεθεατές να χαλαρώσουν. Επίσης, παίζουν πάρα πολλοί και καλοί ηθοποιοί. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον και, ευτυχώς, φέτος είχαμε πολλές τέτοιες σειρές.

Το τελευταίο διάστημα πολλοί συ­νάδελφοι σας καταγγέλλουν ότι έχουν υποστεί βία - σε οποιαδή­ποτε μορφή της. Ποια είναι η άπο­ψη σας;

Η αλήθεια είναι ότι θλίβομαι βαθύτατα για όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέ­ρω, όμως, αν έχει κάποιο νόημα να μιλάμε όλοι και να σχολιάζουμε όσα γίνονται. Αν κάποιος έχει κάτι να πει, ας πάει στο αρμόδιο σωματείο ή στην εισαγγελία και τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Είχατε ακούσει για όλα αυτά που δημοσιοποιούνται καθημερινά ή κάποια πράγματα, ενδεχομένως, ξεπέρασαν τη φαντασία σας;

Φήμες ακούγονται συνέχεια για πάρα πολλά πρόσωπα, όμως, αν δεν έχεις δει ή δεν σου έχουν πει κάποια πράγ­ματα, δεν ξέρεις τι ισχύει και τι όχι, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved