Survivor: Κοψιδάς: «Με είδα στον καθρέφτη αποστεωμένο, σοκαρίστηκα» - Πόσα κιλά έχασε;
Media

Survivor: Κοψιδάς: «Με είδα στον καθρέφτη αποστεωμένο, σοκαρίστηκα» - Πόσα κιλά έχασε;

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο survivor!

Nέες δηλώσεις του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης είδαμε στην εκπομπή, love it και μεταξύ άλλων μίλησε για τον βίγκαν τρόπο ζωής του αλλά και πως ένιωσε όταν πρωτοείδε τον εαυτό του στον καθρέφτη μετά το survivor!

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Ο βιγκανισμός δεν είναι μια διατροφική επιλογή. Είναι φιλοσοφία ζωής. Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς που θα κρίνει τις επιλογές μου; Αν εκείνος ξεπουλάει τόσο εύκολα τα ιδανικά του και τα πιστεύω του, εγώ δεν το κάνω.»!

Και τόνισε στην εκπομπή, love it: «Εγώ δεν είχα εικόνα πως δείχνω. Όταν πήγα στην κλινική και είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, με είδα αποστεωμένο. Εκεί σοκαρίστηκα. Δεν είχα καταλάβει πως είχα χάσει πολλά κιλά. Σίγουρα πάνω από 15 κιλά. Μπορεί και 20.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Τριαντάφυλλος και η Ανθή δεν έκαναν τίποτα στην καλύβα. Στρατηγική έχουν πολλοί παίκτες. Η στρατηγική του Αλέξη Παππά είναι προφανής. Ο James για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor. O Τριαντάφυλλος το παίζει Νίκος Ξανθόπουλος, ότι είναι το θύμα. Δεν ισχύει ότι δε δώσαμε φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Έπαιρνε κανονικότατες προμήθειες και του μαγειρεύαμε το φακόρυζο. Αν και με όλα αυτά που έχει κάνει, θα μπορούσαμε να μην του μαγειρέψουμε. Όπως είχαν κάνει και στη Μπλε ομάδα.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Ένα από τα πράγματα που μου δίδαξε το Survivor είναι ότι όσο πιο απλά ζούμε, τόσο πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι μπορούμε να είμαστε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved