Ο πιο αδύναμος κρίκος: Αυτό ήταν το κορυφαίο «μαργαριτάρι» στο παιχνίδι
Media

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Αυτό ήταν το κορυφαίο «μαργαριτάρι» στο παιχνίδι

Ο πιο αδύναμος κρίκος: Ο παρουσιαστής του δημοφιλούς παιχνιδιού, Τάσος Τρύφωνος, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, μας θύμισε και το κορυφαίο «μαργαριτάρι» στο παιχνίδι.

Ποια ήταν η πρώτη συνέντευξη στην καριέρα σου;

Ήταν με την Ελευθερία Αρβανίτάκη, με την οποία γίναμε και φίλοι. Μάλιστα πρόσφατα βγήκα και μίλησα για εκείνη στον Νίκο Χατζηνικολάου καθώς ήταν καλεσμένη στο Ενώπιος ενωπίω και το θυμηθήκαμε. Εγώ τότε ήμουν μέσα στο τρακ και το άγχος και πέταξα δυο τρία «μαργαριτάρια» τύπου Κρίκου.

Πες μου ένα από τα κορυφαία «μαργαριτάρια» του Πιο αδύναμου κρίκου.

Προσπαθούσα να συγκρατηθώ και να μη γελάσω όταν ρώτησα παίκτη «Με ποια αρχικά είναι γνωστή η ηθοποιός και τραγουδίστρια Jennifer Lopez και μου απάντησε JFK, που είναι ο Τζον Κένεντι.

Συμβουλεύτηκες την Έλενα Ακρίτα όταν ήρθε η πρόταση για τον Πιο αδύναμο κρίκο;

Ναι. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και της λέω «Μου πρότειναν από το ΡΙΚ να κάνω τον Αδύναμο κρίκο στην Κύπρο» και ακούω στην άλλη γραμμή ένα «Ωχ». Μου είπε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όταν τη ρώτησα τι μου προτείνει να κάνω, μου απάντησε: «Είναι παγίδα να προσπαθήσεις να κάνεις εμένα ή την Αγγλίδα παρουσιάστρια. Βρες τον ρόλο που θα κάνεις προκειμένου να ταιριάζει πάνω σου». Αυτό με ξεκλείδωσε. Επίσης σκέφτηκα ότι είχαν περάσει είκοσι χρόνια από τότε, οπότε μια ολόκληρη γενιά δεν είχε δει το τηλεπαιχνίδι με την Έλενα, έτσι έβαλα κάποια σύγχρονα στοιχεία κι ένα διαφορετικό χιούμορ, θα χαρώ πολύ αν σε είκοσι χρόνια κάνει κάποιος ή κάποια τον Κρίκο και δω μια μετεξέλιξη.

Έχω δει ότι στην Κύπρο παλαιότερα είχε έρθει να διαγωνιστεί μέχρι και το υπουργικό συμβούλιο...

Ναι, ήρθαν 8 υπουργοί της Κύπρου, είπε ο Τάσος Τρύφωνος στο ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved