Media

Έρωτας με διαφορά: Η Ντίνα Μιχαηλίδου μίλησε για την συνεργασία της με την σειρά!

Έρωτας με διαφορά: Η Ντίνα Μιχαηλίδου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον ρόλο και την συνεργασία της στην επιτυχημένη σειρά του Star.

Ποια στοιχεία σας έκαναν να απαντήσετε θετικά στην πρόταση για τη σειρά «Έρωτας με διαφορά»;

Κατ' αρχάς, η πρόταση μου έγινε από τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη, με τον οποίο συνεργάστηκα πριν από δύο χρόνια στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1. Ήξε­ρα την ποιότητα της δουλειάς του και δέχτηκα με χαρά την πρό­σκληση του. Άλλωστε, το όνομα του σκηνοθέτη συνοδευόταν και από άλλες εγγυήσεις, όπως το γραφείο παραγωγής, που είναι η Tanweer, και η Blonde, που θα έκανε την εκτέλεση παραγωγής, τα ονόματα των σεναριογράφων, του κυρίου Ρίσβα και της κυρίας Σακαλή, και φυσικά το ότι το όλο εγχείρημα θα στέγαζε ένα από τα πιο ισχυρά κανάλια, το STAR.

Περιμένατε ότι η σειρά θα σημείωνε τόσο καλά νούμερα τηλεθέασης;

Αυτή η δουλειά έχει τόσο κέφι, υγεία και γοητεία, που ήμουν σίγουρη ότι θα κέρδιζε τον κόσμο αμέσως. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ταυτιστεί με ό,τι του θυμίζει χαρά, με ό,τι του λείπει, δηλαδή έρω­τα, αγκαλιές, πάθος, καθημερινές έγνοιες ή εντάσεις. Με μία κανο­νικότητα που κάποτε ήταν δεδομένη, αλλά τώρα χάνεται σιγά σιγά Επίσης, η σειρά φιλοξενεί ένα από τα πιο λαμπερό ζευγάρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τη Φαίη Ξύλα και τον Βασίλη Μίχα, περι­στοιχισμένο από εντυπωσιακές τηλεοπτικές παρουσίες.

Τι χαρακτήρας είναι η Μάρω, η ηρωίδα που υποδύεστε;

Η Μάρω είναι ο άνθρωπος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη ζωή μας, δίπλα μας. Είτε σαν σύζυγο, είτε σαν μητέρα, είτε σαν γιαγιά ή πεθερά. Είναι σταθερή στα συναισθήματα της, αφοσιωμένη σε όσους αγαπάει, με αρχές και χαρακτήρα. Πάνω απ' όλα, είναι δί­καιη, κάτι που θα φανεί πολύ σημαντικό στην πορεία της ιστορίας.

Γιατί επέλεξε να στηρίξει τη Ζέτα μετά τον χωρισμό της από τον Στέλιο;

Λατρεύει τα εγγόνια της και, επειδή είναι δίκαιη, αναγνωρίζει πόσο αδικήθηκαν η Ζέτα και τα παιδιά από την ανωριμότητα του γιου της. Ελπίζει ότι ο Στέλιος θα γυρίσει. Μέχρι τότε, λοιπόν, σηκώνει τα μα­νίκια και γίνεται ό,τι θα έπρεπε να είναι ο γιος της γι' αυτήν την οικο­γένεια. Ο πάτερ φαμίλιας.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved