Survivor: «Πανικός» στο Συμβούλιο - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα κλάματα της Χριστίνας
Media

Survivor: «Πανικός» στο Συμβούλιο - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα κλάματα της Χριστίνας

Survivor: Το προτελευταίο Συμβούλιο μόλις ολοκληρώθηκε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Απόψε παρακολουθήσαμε πολλές εντάσεις πριν τον αγώνα ασυλίας με τον Παύλο Γαλακτερό και τον Τριαντάφυλλο να έρχονται σε μεγάλη ρήξη και αντιπαράθεση στην καλύβα τους.

Αργότερα και λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγωνίσματος ομαδικής ασυλίας ακόμα μια ένταση έλαβε χώρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μπάρτζη και τον Αλέξη Παππά.

Στο τελευταίο αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας κέρδισαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι κέρδισαν συνεχόμενα το αγώνισμα της ασυλίας και πήγαν ως παρατηρητές στο αποψινό Συμβούλιο της εβδομάδας.

O James Καφετζής κατηγόρησε τον Αλέξη Παππά για ηθελημένη ήττα του στο προηγούμενο αγώνισμα και τα αίματα... άναψαν! Η ψηφοφορία ξεκίνησε και οι παίκτες της Μπλε ομάδας ψήφισαν!

Δείτε στην παρακάτω gallery τους παίκτες που τέθηκαν σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Ο Νίκος με αφορμή την περιπέτεια υγείας της Χριστίνας Κεφαλά ήταν εκείνη που υπέδειξε για αποχώρηση. Η Χριστίνα Κεφαλά θεώρησε πολύ άδικη την επιλογή του συμπαίκτη της, καθώς πιστεύει πως δεν είναι ο αληθινός λόγος που την έριξε... στο ντάκο. Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και ένας καβγάς άνευ προηγουμένου ξεκίνησε στο Συμβούλιο του Άγιου Δομίνικου.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved