Survivor: Κονδυλάτος: Η ατάκα του για τον Τριαντάφυλλο, το τέλος της φιλίας με την Σαλαγκούδη
Media

Survivor: Κονδυλάτος: Η ατάκα του για τον Τριαντάφυλλο, το τέλος της φιλίας με την Σαλαγκούδη

O Περικλής Κονδυλάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, τους παίκτες που ήρθε κοντά, όπως ο Ασημακόπουλος, αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και το περιστατικό με τον Πάνο Καλίδη αλλά και το τέλος της φιλίας του με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Είμαι τρελός, για αυτό πήγα στο Survivor. Το 2020 ήταν μια χρονιά που είχαμε κάνει με τον Βασίλη Ζούλια φοβερά σχέδια και είχαμε προτάσεις. Ακυρώθηκαν όλα και όταν ήρθε αυτή η πρόταση ήταν στη φάση που είχα κοκκαλώσει. Αυτός ήταν ο ένας λόγος και ο άλλος ήταν ότι τρόμαξα και μπορεί να ήθελα να αποφύγω τη δυσκολία. Πήγα συνειδητά για να πονέσω. Αν πας για να κάνεις διακοπές θα υποφέρεις περισσότερο».

Όσο για το είπε για το περιστατικό με τον Πάνο Καλίδη, τόνισε: «Δεν αισθάνθηκα ότι δεν έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Ο κόσμος έχει δει κάποια μη κολακευτικά πλάνα δικά μου και στιγμές που μπορεί να φαινόμουν εκτός ορίων, η πείνα μπορεί να σε κάνει να γίνεις πιο ακραίος. Την ώρα που με χτυπάνε δεν υπάρχει χαριτωμένος τρόπος να αντιδράσω. Δεν δέχομαι ότι με χτυπάς για να πάρεις ένα έπαθλο. Όταν μου κάνουν κάτι άσχημο δεν δέχομαι να μείνω σιωπηλός για να φανώ γλυκούλης. Δεν έχω την ανάγκη να πουν “ο Περικλής είναι καλός”. Στεναχωρήθηκα εκείνη τη μέρα, αντέδρασα όπως ένας άνθρωπος που έτρωγε ξύλο από έναν φίλο. Είμαι περήφανος για αυτό το περιστατικό όμως για άλλα δεν είμαι. Ήμουν αυστηρός με τα παιδιά και χρησιμοποίησα κάποιες λέξεις που δεν θέλω να τις επαναλάβω,. Τους έκρινα σκληρά. Δεν θα το έκανα αυτό και ιδίως για παίκτες που έμαθα κάποια πράγματα και τους λόγους που μπήκαν στο παιχνίδι».

Για την Ανθή Σαλαγκούδη, ανέφερε: «Δεν μιλούσαμε πριν βγω. Είχε αποφασίσει να μη μου μιλάει και το σέβομαι. Εννοείται αν θέλει να μιλήσουμε. Άκουσα ότι έχω κλείσει σαν κεφάλαιο για εκείνη».

Και υπογράμμισε: «Είναι πολλά παιδιά που είναι άξια. Εγώ είδα τον Ασημακόπουλο να κάνει τρομερή προσπάθεια και κρίνεται αυστηρά τώρα. Είναι πολύ σοβαρός, η περσόνα που βγάζει προς τα έξω είναι λίγο διαφορετική από αυτό που γνωρίζω. Είναι καλός αθλητής, θέλει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που του αξίζει η νίκη. Η Καρολίνα επίσης».

Όσο για τον Τριαντάφυλλο, δήλωσε: «Έχω μετανιώσει αν υπήρξα αιχμηρός γιατί υπάρχουν άνθρωποι έξω που αγαπάνε αυτούς τους ανθρώπους που έκρινα εγώ. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύπλευρος και θα ήταν πολύ αστείο να τον πω καλό ή κακό και θα ήταν άδικο να το κάνω. Είναι φωτεινός, διασκεδαστικός και δοτικός άνθρωπος. Ασταμάτητος όλη μέρα. Μπορεί να μην ψαρεύει, αλλά θα δώσει το ιδιαίτερο χρώμα. Δεν είναι ανάγκη να δώσει κάποιος κάτι υλικό. Το σόου έχει και μεγάλη επιτυχία εξαιτίας του Τριαντάφυλλου».

Και τέλος αποκάλυψε ο Περικλής Κονδυλάτος: «Υπάρχουν οι ώρες. Βλέπουν ένα μονταρισμένο πράγμα το οποίο δεν σημαίνει ότι τους κοροϊδεύει κανείς. Υπάρχουν οι ώρες που ήμασταν αντιμέτωποι του τι πρέπει να κάνω τώρα. Αυτή την αγωνία δεν την ξέρουν οι τηλεθεατές. Είναι αληθινή ζωή, αγωνία και απόγνωση. Βλέπω στα μάτια των παιδιών την πείνα και το "αντέχω άλλο λίγο". Να ξέρουν όταν κρίνουν ότι είναι άνθρωποι, όχι ένας χαρακτήρας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved