Συγκλονίζει ο Παπαργυρόπουλος στην Μελέτη: «Στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν για λύτρα…»
Media

Συγκλονίζει ο Παπαργυρόπουλος στην Μελέτη: «Στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν για λύτρα…»

Καλεσμένος απόψε, 24 Μαρτίου, στα Μεσάνυχτα είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ο οποίος περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα ταξίδια του στην Ινδία.

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή, Μεσάνυχτα, προβλήθηκε στην εκπομπή, Happy Day: «Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πολύ άσχημα χωρίς νοσοκομεία, ήμουν 5 μέρες στο πάτωμα χωρίς να ξέρω τι έχω στην Ινδία. Την τελευταία φορά που πήγα στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν.»!

Και πρόσθεσε: «Ο τρόπος που ταξιδεύεις στην Ινδία για να πας στα μέρη που θέλεις είναι το τρένο. Εκεί λοιπόν στέκονται ψεύτικοι ελεγκτές που σε παραπέμπουν αλλού. Έτσι την πάτησα κι εγώ. Τους ρώτησα που βγάζουμε εισιτήρια και μου είπαν έξω από τον σταθμό. Πήγα κι εγώ στο ψεύτικο τουριστικό περίπτερο. Ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε στείλει κάπου κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν. Τότε εγώ ήξερα ότι όλα αυτά τα μέρη είχαν πάρα πολύ χιόνι και ήταν κλειστά και είχαν κατολισθήσεις και κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέματα.»!

Και τόνισε ο Νάσος στην Ελεονώρα: «Ο στόχος τους ήταν η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει και πήγα να φύγω, μου έκλεισαν τον δρόμο 3-4 επιθετικά μέσα στο γραφείο κι εκεί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω λίγο βία. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω. Μπήκα μέσα σε ένα ταξί όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φύγω. Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο διότι μετά από τόσα ταξίδια έπρεπε να έχω καταλάβει λίγο πιο νωρίς».

Δείτε ένα απόσπασμα παρακάτω και όλη τη συνέντευξη απόψε το βράδυ στην εκπομπή, Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved