Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» στο Διαφάνι – Οι Σεβαστοί εναντίον του Νικηφόρου
Media

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» στο Διαφάνι – Οι Σεβαστοί εναντίον του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα οδηγούνται στο διαζύγιο. Όμως οι κινήσεις του πρώτου προκαλούν ψυχολογική κατάρρευση τόσο σε εκείνη όσο και στον Σέργιο. Σύμφωνα με τις εξελίξεις όμως, η Μυρσίνη αποφασίζει να βοηθήσει την Ασημίνα να βλέπει το παιδί, αν και ο Νικηφόρος αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που χωρίζει.

Όσο και αν προσπάθησαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να σώσουν τον γάμο τους τελικά δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, σύμφωνα με το Mytv στα επόμενα επεισόδια το ζευγάρι αρχίζει έναν σκληρό πόλεμο για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου με τον Νικηφόρο να δείχνει ακόμη μία φορά το σκληρό πρόσωπο του με κινήσεις που οδηγούν την Ασημίνα στην κατάρρευση.

Η Ασημίνα γυρνάει από το Παρίσι μόνη της και ανακοινώνει στις αδελφές της ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο με τον Νικηφόρο. Μετά το αρχικό σοκ, η Ελένη παροτρύνει τις αδελφές της να ενωθούν και να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού. Διαφορετικά, καμία από τις δύο δεν θα μπορεί να δει τον μικρό και θα χάσουν το παιδί για πάντα. Όμως, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να κερδίσει αυτή τη μάχη και σχεδιάζει τις κινήσεις του προκειμένου να πάρει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια του Σέργιου.

Ο ίδιος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας απαγορεύοντας της με αυτόν τον τρόπο να έρθει σε επαφή με τον γιο του. Ωστόσο, από το μίσος που τρέφει για την πρώην γυναίκα του, αλλά και τη Δρόσω δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά καινά διακρίνει πως ο μικρός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Σέργιος αντιδρά ακραία με τον χωρισμό των γονιών του και κάθε μέρα που περνάει η Ασημίνα του λείπει όλο και περισσότερο. Κανείς δεν μπορεί να συνετίσει τον Νικηφόρο και η Μυρσίνη αποφασίζει να αναλάβει δράση για το καλό του μικρού.

Η γυναίκα βάζει στην άκρη τα δικά της αισθήματα για τις αδελφές Σταμίρη και αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για να ανέβει η ψυχολογία του. Πράγματι, ο μικρός χαμογελάει ξανά στην αγκαλιά της μητέρας του, ενώ και η Ασημίνα με τη Δράσω παίρνουν δύναμη. Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω στα δύο σπίτια. Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την κίνηση της μητέρας του και γίνεται έξαλλος με την πρωτοβουλία που πήρε. Τότε, αποφασίζει να καταφύγει στην Αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά πως είναι αποφασισμένος για όλα. Από την άλλη, η Ασημίνα δεν θέλει να επιστρέψει τoν Σέργιο στο σπίτι του και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα, οι τρεις αδελφές ενημερώνονται πως το δικαστήριο δίνει προς το παρόν την επιμέλεια στον Νικηφόρο και το παιδί πρέπει να μείνει στο σπίτι των Σεβαστών και καταρρακώνονται. Η Ασημίνα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ με τον Νικηφόρο έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Η μόνη λύση να έχουν τον Σέργιο μαζί τους είναι να ενωθούν και να τον διεκδικήσουν μαζί. Ο Νικηφόρος, στο μεταξύ, βρίσκει απέναντί του όλη την οικογένεια, ακόμη και την Αγορίτσα, καθώς τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να του δώσουν να καταλάβει πως ο Σέργιος έχει ανάγκη να βλέπει τη μητέρα του, αλλά εκείνος δεν το δέχεται. Πιστεύει πως ο μικρός με το πέρασμα του χρόνου θα είναι καλύτερα. Οι αποφάσεις του, όμως, διχάζουν την οικογένεια. Από τη μία δεν θέλουν μία Σταμίρη στο σπίτι τους, ενώ από την άλλη ο Σέργιος είναι δυστυχισμένος. Η Δρόσω και η Ασημίνα μαζεύουν τις δυνάμεις τους, ενώνονται και αρχίζουν την αντεπίθεση. Τις επόμενες μέρες, οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως οι δύο αδελφές θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου.

Η Δρόσω ως η βιολογική μητέρα του παιδιού και η Ασημίνα ως η γυναίκα που τον μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Νικηφόρος, όμως, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα και είναι τόσο εχθρικός απέναντί της, Όμως το εκμυστηρεύεται σ' ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα...

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved