Ήλιος: Εγκληματίας ερωτεύεται παράφορα τη Λήδα
Media

Ήλιος: Εγκληματίας ερωτεύεται παράφορα τη Λήδα

Ήλιος: Ένας απρόσμενος έρωτας αναμένεται να γεννηθεί στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Σύμφωνα με τις εξελίξεις ο Νικήτας, ένας εγκληματίας, απειλεί τη Λήδα να τον βοηθήσει με τα τραύματα που φέρει ύστερα από έναν πυροβολισμό. Η φροντίδα, αλλά και η συμπεριφορά της, όμως, τον κάνουν να την ερωτευτεί παράφορα, αγνοώντας πως εκείνη συνεργάζεται κρυφά με τον Δημήτρη

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς θα δούμε έναν νέο άντρα να εισβάλλει στη ζωή των ηρώων. Ο λόγος για τον Νικήτα, ο οποίος είναι ένας εγκληματίας που μεταφέρεται στη φυλακή. Εκεί συναντάει τον Δήμο και χαίρεται ιδιαιτέρως μιας και γνωρίζονται από το παρελθόν. Σύντομα, ο Νικήτας εξομολογείται στον επιχειρηματία πως σκοπεύει να αποδράσει. Αμέσως μετά, ο Δήμος ενημερώνει τον Δημήτρη. Τότε ο αστυνόμος τον συμβουλεύει να αποδράσει μαζί με τον άντρα, ώστε να μάθει τις επόμενες κινήσεις του. Παράλληλα, του ζητάει να εκμαιεύσει πληροφορίες από εκείνον για τον Κωστή, ο οποίας φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό της Ιωάννας.

Ο Δήμος, ακολουθώντας τις οδηγίες του Λαϊνη, τις επόμενες ημέρες το σκάει από τη φυλακή μαζί με τον Μάνο και τον Νικήτα. Οι ώρες περνούν και ο τελευταίος συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του αγνοώντας πως η Αστυνομία έχει γίνει σκιά του και τον παρακολουθεί. Κάποια στιγμή, ο Δημήτρης συναντάει τον Νικήτα και του ζητάει να του δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεται με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Εκείνος, όμως, αρνείται και στη συνέχεια φροντίζει να καλύψει τα ίχνη του ώστε να μην μπορεί να τον βρει κανείς. Ωστόσο, τα σχέδια του στην πορεία ανατρέπονται μιας και η Αστυνομία τον εντοπίζει ξανά. Πάνω στη συμπλοκή που γίνεται ένας αστυνόμος πυροβολεί τον Νικήτα, ο οποίος τραυματίζεται σοβαρό.

Ομως, παρά τους πόνους που έχει από τα τραύματα του, καταφέρνει και ξεφεύγει. Στην προσπάθεια του να σωθεί, βρίσκει τυχαία τη Λήδα και την απειλεί πως αν δεν τον βοηθήσει θα τη σκοτώσει. Εκείνη τότε σαστίζει και μην έχοντας άλλη επιλογή δέχεται. Η γυναίκα, αν και φοβισμένη, φροντίζει τον τραυματισμένο Νικήτα. Όμως, κάποια στιγμή, καταφέρνει κρυφά από εκείνον και ενημερώνει τον Δημήτρη για όσα συμβαίνουν. Τότε ο αστυνόμος σκαρφίζεται κάτι παράτολμο και επικίνδυνο.

Συγκεκριμένα, της ζητάει να είναι ψύχραιμη και να παραμείνει μαζί του ώστε να μάθει τα σχέδια του. Η Λήδα, αν και φοβάται, δέχεται και θέλει να βοηθήσει τον Δημήτρη σε αυτή την υπόθεση. Έτσι, προσπαθεί να κάνει τον άντρα να την εμπιστευτεί. Εκείνος αισθάνεται ευγνωμοσύνη για αυτή και τον τρόπο που τον φροντίζει. Τις επόμενες ώρες όμως, η υγεία του Νικήτα επιδεινώνεται και ανεβάζει υψηλό πυρετό. Η Λήδα τον πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο και μένει μαζί του μέχρι να πέσει ο πυρετός, Ο εγκληματίας συγκινείται από τη στάση της απέναντί του και αρχίζει να έχει συναισθήματα για τη Λήδα.

Νιώθει πως την ερωτεύεται αγνοώντας φυσικά πως τον έχει προδώσει. Την επόμενη μέρα, η γυναίκα βοηθάει τον Νικήτα να αναρρώσει πλήρως και έπειτα από εντολή του Δημήτρη προσπαθεί να μάθει τις επόμενες κινήσεις του. Εκείνος, λοιπόν, της εκμυστηρεύεται πως σχεδιάζει να διαφύγει στο εξωτερικό. Όμως, λίγο μετά, ένα συμβάν ταράζει τον Νικήτα, ο οποίος αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Βέβαια, δεν μπορεί να διανοηθεί πως η γυναίκα που έχει ερωτευτεί παράφορα ενημερώνει την Αστυνομία για οτιδήποτε κάνει.

Στον ρόλο του Νικήτα, ο Πέτρος Λαγούτης.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved