Media

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα τινάζει στον «αέρα» το σχέδιο Μάρκου και Δημήτρη

Στο ερωτικό - πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», η οικογένεια Αρώνη βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Αυτή τη φορά, αιτία είναι το σχέδιο που καταστρώνουν ο Δημήτρης και ο Μάρκος εναντίον του Άκη. Συγκεκριμένα, όπως έχουμε ήδη δει, οι δύο πρώτοι έχουν συμφωνήσει να παράγουν παράνομα χάπια και αναβολικά μέσα στο εργοστάσιο του τελευταίου, με σκοπό να πλουτίσουν εις βάρος του. Ωστόσο, για να μην κινή­σουν υποψίες, ο Δημήτρης ζητάει από την αδελφή του, την Ηλιάνα, να μεταφέ­ρει στο τμήμα του τη Μαίρη, η οποία θα τους βοηθήσει στην επίτευξη του στό­χου τους. Όπως και γίνεται.

Έκτοτε, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, το σχέ­διο μπαίνει σε εφαρμογή και όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά, ενώ ο Μάρκος πολιορκεί ερωτικά τη Μαίρη. Μάλιστα, η τελευταία, ύστε­ρα από αρκετές πιέσεις, ενδίδει και διανυκτερεύει στο σπίτι του. Από την επόμενη μέρα, εκείνη αρχίζει να έχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα επικοινωνία και συναντήσεις με τον Δημήτρη, προκειμένου να τον κρατάει ενήμερο για την εξέλι­ξη του σχεδίου τους. Η κάθε κίνηση τους πρέπει να είναι προσεκτική καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα πληροφορείται ότι η Μαίρη απουσιάζει αρκετές φορές μέσα στην ημέ­ρα από τη θέση της και αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη. Φτά­νοντας όμως έξω από στο γραφείο του, διαπιστώνει ότι δεν είναι μόνος του, αλλά μαζί της. Τότε κρυφακούει τη συ­ζήτηση που έχουν, η οποία της εξάπτει την περιέρ­γεια, μιας και γίνεται έντονη αναφορά στο όνομα του Άκη. Στη συνέχεια, η ίδια υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Οπότε μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Μαίρης και ψάχνει να βρει κά­ποιο στοιχείο που να συνδέει εκείνη με τον Δημήτρη και, ενδεχομένως, με κάποιο τρί­το πρόσωπο.

Αυτό που βρίσκει, και αφορά τον Μάρκο, ενισχύει τις υποψίες της. Συνειδητοποιεί ότι Δημήτρης, Μάρκος και Μαίρη έχουν συνωμοτήσει εναντίον του πατέρα της και θυμάται πότε και για ποιον λόγο ξεκίνη­σαν όλα αυτά. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, η Ηλιά­να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και σχε­διάζει τις επόμενες κινήσεις της με στόχο να τινάξει στον αέρα το σχέδιο των τριών παραπάνω. Έτσι, θα προ­στατεύσει την οικογενειακή επιχείρηση από βέβαιη οικονομική κα­ταστροφή - και όχι μόνο. Μέρες μετά, ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται ότι η αδελφή του έχει μάθει τα πάντα και έχει στραφεί εναντίον τους, οπότε δεν αργεί να συγκρουστεί μαζί της

Πηγή: mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved