Έλα στη θέση μου: Ρενάτα και Αχιλλέας… συμμαχούν – Μπλοκάρουν τα σχέδια της Κέντρας
Media

Έλα στη θέση μου: Ρενάτα και Αχιλλέας… συμμαχούν – Μπλοκάρουν τα σχέδια της Κέντρας

Στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμωδίας του Alpha «Έλα στη θέση μου», η Ρενάτα ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με το Mytv, ζητάει οπό τον Αχιλλέα να συμμαχήσουν, βάζοντας σε εφαρμογή ένα σχέδιο που έχει, με σκοπό να μπλοκάρουν τα σχέδια της Κέντρας και να λειτουργήσουν ξανά τη Sofo, και εκείνος δέχεται...

H Ρενάτα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού νιώθει να βάλλεται από παντού. Κυρίως από την Κέντρα και τον Μάρκο, οι οποίοι προσπαθούν να την πείσουν να υπογράψει το συμβόλαιο με την πώληση των μετοχών της στη Sofo. Εκείνη, όμως, δεν ενδίδει και ακούει τις συμβουλές της Ισμήνης. Να μην υπογράψει τίποτα καινά κινηθεί νομικά εναντίον του Μάρκου. Βέβαια, αυτό το νέο δεν αργεί να φτάσει στα αυτιά. της Φαιής, π οποία ζητάει από τη Ρενάτα να κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση, σχετικά με τις ενέργειες της.

Συγκεκριμένα, της λέει ότι, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να λύσει ένα πολύ σημαντικό θέμα με τις μετοχές του, αυτή, για να τον τιμωρήσει επειδή την απάτησε μαζί της και περιμένει το παιδί του, απαντάει με αγωγές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο άντρας να νιώθει ότι κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ από τις επερχόμενες εξελίξεις στη Sofo. Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Ρενάτα δεν πτοείται από την ένταση που της δημιουργούν ο Μάρκος και η Φαίη. Αποφασίζει να καταστρώσει ένα σχέδιο που θα λειτουργήσει μόνο υπέρ εκείνης και όσων νοιάζονται πραγματικά την εταιρεία.

Στη συνέχεια, λοιπόν, ζητάει από τον Αχιλλέα να μιλήσουν και του εξηγεί αναλυτικά τι έχει σκεφτεί, προκειμένου να μπλοκάρει τα σχέδια της Κέντρας. Μάλιστα, του κάνει τα γλυκά μάτια για να τον πάρει με το μέρος της. Κάτι που δεν αργεί να συμβεί. Ο Αχιλλέας, θέλοντας διακαώς να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη της και να είναι μαζί ξανά επίσημα, συμφωνεί να ακολουθήσει το σχέδιο της για την εξέλιξη της Sofo. Λίγες ώρες μετά, ενώ ο Μάρκος λαμβάνει την αγωγή που του έκανε η Ρενάτα, εκείνη βάζει στόχο να λειτουργήσει και πάλι την εταιρεία.

Μάλιστα, προσπαθεί να το καταφέρει αυτό χωρίς να το καταλάβει ο πρώην αγαπημένος της, Σύντομα, λοιπόν, η Ρενάτα και ο Αχιλλέας βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της και, απ' ό,τι φαίνεται, μπλοκάρει κάθε κίνηση της Κέντρας στην εταιρεία, με την επαναλειτουργία της να αποτελεί θέμα χρόνου. Στο μεταξύ, η πάμπλουτη αριστοκράτισσα υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει να το ψάξει σε βάθος, προκειμένου να αντεπιτεθεί.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved