Αγγελική: Η Αθηνά θέλει να κλείσει τον Δημήτρη σε ψυχιατρείο
Media

Αγγελική: Η Αθηνά θέλει να κλείσει τον Δημήτρη σε ψυχιατρείο

Αγγελική: Οι συνεχείς εγκληματικές πράξεις του Δημήτρη, αλλά και η εμμονή του με τον Μιχάλη οδηγούν την Αθηνά σε μία μοιραία απόφαση. Σύμφωνα με το mytv, η γυναίκα σκέφτεται να κλείσει τον γιο της σε ψυχιατρική κλινική του εξωτερικού προκειμένου να βάλει φρένο στα αδίστακτα σχέδια του.

Οι πράξεις του Δημήτρη το τελευταίο διάστημα έχουν τρομοκρατήσει την Αθηνά, η οποία πια δεν έχει καμία, επιρροή επάνω του. Ο ίδιος, από τη στιγμή που έμαθε πως ο Μιχάλης είναι αδελφός του, έχει βάλει σκοπό να τον σκοτώσει ή να τον κλείσει για πάντα στη φυλακή. Ωστόσο, για να το καταφέρει αυτό, θυσιάζει πολλά με παράπλευρες απώλειες, καθώς τα σχέδια του είναι αδίστακτα.

Μάλιστα, στα προσεχή επεισόδια, παγιδεύει τον Μιχάλη κατηγορώντας τον πως επιχείρησε να τον σκοτώσει. Δημιουργεί ψεύτικες αποδείξεις με αποτέλεσμα π Αστυνομία να ψάχνει τον Μιχάλη για να τον συλλάβει. Η Αθηνά είναι συγκλονισμένη από τις εξελίξεις και ενώ στην αρχή πιστεύει τα λεγόμενα του γιου της στη συνέχεια αντιλαμβάνεται πως είναι ένα ακόμη αδίστακτο σχέδιο του. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Νικόλας ανακαλύπτει πού κρύβεται ο Μιχάλης, γιατί παρακολουθεί την Αγγελική που πηγαίνει να τον συναντήσει, και τον καταδίδει στην Αστυνομία.

Η Λένα, φανερά σοκαρισμένη, αποφασίζει να παραδεχθεί στην Αθηνά πως ο Μιχάλης ξέρει ότι είναι γιος του Αργυρού. Εκείνη φοβάται ότι ο Μιχάλης θα αποκαλύψει την αλήθεια στους γιους της και λέει στον Δημήτρη ότι για να αποφύγουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποσύρουν τις κατηγορίες. Ο νεαρός αντιδρά άσχημα και υποστηρίζει ότι πρέπει να τον βγάλουν από τη μέση, διαφορετικά το μυστικό τους θα βγει στο φως.

Η Αθηνά, όμως, δεν συμφωνεί. Αγνοεί τις ενστάσεις του Δημήτρη και επισκέπτεται τον Μιχάλη στο κρατητήριο όπου και του κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση με αντάλλαγμα τη σιωπή του. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα αποκαλύπτει στον Δημήτρη και στον Νικόλα ότι ο Μιχάλης της είχε εκμυστηρευτεί ότι οι Αργυροί είχαν βιάσει την κοπέλα του, τη Μαργαρίτα, για αυτό κι εκείνη μετά είχε εξαφανιστεί έτσι ξαφνικά.

Οι επόμενες μέρες τους βρίσκουν όλους σε ένταση. Η Αθηνά δεν ξέρει πια τι να κάνει προκειμένου να σταματήσει την εκδικητική μανία του Δημήτρη. Σίγουρα, όμως, πρέπει να κάνει κάτι για να τον σταματήσει. Η ίδια συζητάει με τον Αντώνη κάποιες σκέψεις της χωρίς να αντιληφθεί πως ο Δημήτρης τους ακούει. Ο ίδιος τότε μαθαίνει ότι η μάνα του έχει σκοπό να τον στείλει σε ψυχιατρική κλινική του εξωτερικού.

Η Αθηνά πιστεύει πως μόνο με αυτόν τον τρόπο πια μπορεί να τον βοηθήσει. Ωστόσο, εκείνος έχει άλλη γνώμη και είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να την εμποδίσει.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved