Elif: Ρομαντικό δείπνο για Κερέμ και Σουρεϊγιά
Media

Elif: Ρομαντικό δείπνο για Κερέμ και Σουρεϊγιά

 Elif:  Ο Κερέμ και η Σουρεϊγι περνούν πολύ χρόνο μαζί και συνειδητοποιούν πως είναι ερωτευ­μένοι. Κανείς όμως δεν τολμάει να το εξομο­λογηθεί στον άλλο, με αποτέλεσμα η Πάρλα να κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει τον Κερέμ.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενο επεισόδια, ένα σχέδιο της Πάρλα για να παγιδεύσει τον Κερέμ έχει αντίθετα αποτελέσματα και εκείνος καταλήγει να περνάει ρομαντικές στιγμές με τη Σουρεϊγιά. Όλα αρχίζουν όταν η Πάρλα πηγαίνει στην έπαυλη για να δει τη Ματσιντέ και της φέρνει τα αγαπημένα της λουλούδια, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο οπό τη γυναίκα. Ακόμη, πάνω στη συζήτηση, η Πάρλα σημειώνει πως ο Κερέμ είναι θαυμαστής του Φρανκ Σινάτρα, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί.

Ο νεαρός εντυπωσιάζεται που γνωρίζει κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον και η Σουρεϊγιά φαίνεται να ζηλεύει. Η Πάρλα καταλαβαίνει πως η Σουρεϊγιά είναι η νέα αντίπαλος της για την καρδιά του Κερέμ και αποφασίζει να αναλάβει δράση άμεσα. Το απόγευμα καλεί τον Κερέμ σε ένα ετήσιο πάρτι αποφοίτων, ενώ η Σουρεϊγιά ετοιμάζει μοσχάρι και ζυμαρικά, αλλά και την αγαπημένη σούπα του Κερέμ, γιατί θέλει να του κάνει έκπληξη στο δείπνο, χωρίς να γνωρίζει τα δικά του σχέδια. Ωστόσο, κάθε λεπτό που περνάει, ο νεαρός μετανιώνει για την απόφαση του να πάει στο πάρτι με την Πάρλα.

Δεν του αρέσουν τα κορίτσια σαν εκείνη, αλλά είναι παλιά φίλη και δεν θέλει να είναι αγενής. Ετσι, λίγο μετά, ανακοινώνει πως δεν θα μείνει για το δείπνο και η Σουρεϊγιά απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως θα βγει με την Πάρλα Ο νεαρός προσπαθεί να διαλέξει τι να φορέσει στο πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Σουρεϊγιά. Εκείνη νιώθει απαίσια επειδή ο άντρας που αγαπάει θα βγει ραντεβού με άλλη. Ο Κερέμ, όμως, την καλεί να τον συνοδεύσει στο πάρτι, Όταν εμφανίζεται η Σουρεϊγιά, είναι πανέμορφη και ο Κερέμ μένει άφωνος. Η Πάρλα, όμως, αρρωσταίνει με γρίπη ξαφνικά και ζητάει από τον Κερέμ να ακυρώσουν τα σχέδια τους.

Ωστόσο, εκείνος αποφασίζει να πάει στο πάρτι με τη Σουρεϊγιά. Φτάνοντας, όμως, στο μέρος όπου γίνεται το πάρτι, μαθαίνουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα ακόμη κόλπο της Πάρλα για να μείνει μόνη της με τον Κερέμ, αλλά απέτυχε. Όμως εκείνου του αρέσει το μέρος και προτείνει στη Σουρεϊγιά να δειπνήσουν εκεί οι δυο τους Διασκεδάζουν πολύ και περνούν όμορφες στιγμές χωρίς ωστόσο να βρουν το θάρρος να εξομολογηθούν τα συναισθήματα τους. Το επόμενο πρωί, ο Κερέμ σκέφτεται πως ερωτεύεται τη Σουρεϊγιά και δυσκολεύεται να το αποδεχθεί.

Από την άλλη, η Παρλά είναι στην έπαυλη άρρωστη και σκέφτεται πως είναι καλό να μείνει εκεί για να μην αφήσει μόνους τον Κερέμ με τη Σουρεϊγιά. Ανεβαίνει στον επάνω όροφο να δει τον Κερέμ και όταν τον βλέπει λιποθυμάει. Ο νεαρός την παίρνει αγκαλιά, αλλά η Σουρεϊγιά βλέπει τη σκηνή και την παρεξηγεί. Νομίζει πως ο Κερέμ και π Πάρλα φιλιούνται και επιστρέφει στο δωμάτιο της κλαίγοντας. Η ίδια πιστεύει πως ο Κερέμ και η Πάρλα έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο...

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved