Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κι όμως, έχει προϋπηρεσία στο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»
Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κι όμως, έχει προϋπηρεσία στο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνατισμένη, ερωτευμένη και ανανεωμένη, η ξανθιά παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει το τηλεοπτικό της comeback...

Πολλά είχαν γραφτεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια σύντομα θα κάνει το τηλεοπτικό της comeback το οποίο και θα συζητηθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ Έλα χαμογέλα η παρουσιάστρια έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού και μένουν μόνο να πέσουν οι υπογραφές για να αναλάβει την παρουσίαση του Αγρότης Μόνος Ψάχνει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου τελικά 5 ημερών οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες.

Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο project είχε προβληθεί πριν από αρκετά χρόνια με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως όλα δείχνουν, στον ΣΚΑΙ ετοιμάζουν τον "Αγρότη" στην πιο σύγχρονη μορφή του.

Όσο για την Κωνσταντίνα, το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής της χάρισε ένα εντυπωσιακό κορμί με την ίδια να ποζάρει πλέον αρκετά αδυνατισμένη.

Κάνοντας μάλιστα μια αναζήτηση στον λογαριασμό της στο instagram αντιληφθήκαμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει προϋπηρεσία στο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει». Αφού συχνά θα βρεθεί στη φύση όπου και θα ποζάρει ως... αγρότισσα.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved