ΜasterChef: Το μεγάλο φαβορί είναι κορίτσι και οι χρήστες του twitter τo αποθεώνουν!
Media

ΜasterChef: Το μεγάλο φαβορί είναι κορίτσι και οι χρήστες του twitter τo αποθεώνουν!

ΜasterChef: Δεν υπάρχει σεζόν που να μην ακουστεί από γυναίκα η ατάκα «φέτος θα είμαι η εγώ η πρώτη Ελληνίδα MasterChef».

Κι όμως αυτό το κορίτσι που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κερδίζσι κοινό και κριτική επιτροπή δεν το είπε αλλά με τις μαγειρικές της ικανότητες, την καλοσύνη της και το επίπεδο της κατάφερε να πείσει άπαντες πως ναι, θα μπορούσε να είναι η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα MasterChef.

Είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και έχει τρελάνει τους πάντες τόσο με τις εξαιρετικές συνταγές της που πάντα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές όσο και με τον ήρεμο και γλυκό της χαρακτήρα.

Έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο φαβορί και όχι τυχαία, αφού οι χρήστες του twitter σε κάθε επεισόδιο την αποθεώνουν!

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.
Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5.

Δες τα σχόλια του twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved