Survivor: Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο - Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε
Media

Survivor: Βαρύ το κλίμα στο συμβούλιο - Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Survivor: Το αγώνισμα για γερά νεύρα, ο "σκληρός" Σάκης και η μεγάλη ώρα της αποχώρησης...

Νέο επεισόδιο, γεμάτο εντάσεις για τους παίκτες του Survivor. Στο επίκεντρο η Μπλε ομάδα η οποία μετά την τελευταία ψηφοφορία χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα.

Μετά το συμβούλιο του νησιού, οι τρεις υποψήφιοι που προέκυψαν προς αποχώρηση ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, η Χριστίνα Κεφαλά και ο James Καφετζής.

Φανερά ενοχλημένος με τον Νίκος Μπάρτζη και την ψήφο του στη Χριστίνα, ο Σάκης Κατσούλης ξέσπασε: «Η αλήθεια είναι ότι την υποψηφιότητα της Χριστίνας δεν θα μπορούσα να την φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Για μένα είναι ό,τι πιο άτιμο και ανήθικο έχει συμβεί στο φετινό Survivor», δήλωσε.

Μπλε και Κόκκινη ομάδα βρέθηκαν ξανά στην παραλία προκειμένου να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. Εκεί τους περίμενε ο Γιώργος Λιανός. Εκεί, ο Σάκης με την Ελευθερία, τον Αλέξη και τη Μαριαλένα, αρνήθηκαν να αγωνιστούν, ως ένδειξη συμπαράστασης στη Χριστίνα η οποία παρά τον τραυματισμό της, ψηφίστηκε προς αποχώρηση.

Έτσι, Άννα Μαρία, James Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης αγωνίστηκαν χωρίς την υπόλοιπη ομάδα, σημειώνοντας μάλιστα νίκη με σκορ, 10-6.

Αμέσως, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με την υπόλοιπη ομάδα να παρακολουθεί σχεδόν αδιάφορη τα όσα εξελίσσονταν μπροστά της. Μάλιστα, οι τρεις παίκτες ζήτησαν να μοιραστούν κανονικά το έπαθλο φαγητού, κάνοντας παράλληλα το πρώτο βήμα για την επανένωση της ομάδας.

Μια προσπάθεια η οποία και πήγε χαμένη, καθώς όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους αρνήθηκαν να βρεθούν στο γεύμα επάθλου.

Σειρά είχε το συμβούλιο του νησιού. Ο James κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια από τις δυο παίκτριες αποχώρησε; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved