Masterchef: Η πρώτη ανάρτηση του Αντώνη – Αυτός είναι ο άνθρωπος που τους έδινε ιδέες
Media

Masterchef: Η πρώτη ανάρτηση του Αντώνη – Αυτός είναι ο άνθρωπος που τους έδινε ιδέες

Masterchef 5: Έκπληξη αποτέλεσε για αρκετούς τηλεθεατές η αποχώρηση του Αντώνη Μητρόπουλου από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί όμως μια αστοχία τον έβγαλε εκτός.

«Μαγείρεψα με τόσο άγχος που όντως δεν θυμόμουν ότι πέρασαν οι κριτές από τον πάγκο μου. Υπήρχε αρνητική ενέργεια προτού κατέβω, από τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα, είναι τα βλέμματα που νιώθεις να σε τρυπάνε. Έλεγαν κακά πράγματα, δεν το ήξερα, κι εγώ πίστευα ότι είμαστε οκ. Με την Κωνσταντίνα είχαμε τα θέματά μας, αλλά είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου, δεν θέλω καμία επαφή. Η Μαρίνα μπροστά μου είχε καλή σχέση, δεν μου είχε πει ποτέ κάτι κακό και από πίσω μου έλεγε τα χειρότερα πράγματα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά», ήταν μερικά από όσα δήλωσε στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο ίδιος το απόγευμα της 25ης Μαρτίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση και μάθαμε ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τις ιδέες!

«Ένα μαγειρικο ταξίδι έφτασε στο τέλος του..Ηταν μια φοβερή εμπειρία Αλλά τίποτα δεν τελείωσε τώρα αρχίζουν όλα!!Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και επίσης Ευχαριστώ την φιλοξενία στο κανάλι @starchanneltv @masterchefgr και τους σεφ @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas τον αγαπημένο fnb @nick.d.thomas και τελευταίος και καλύτερος ο άνθρωπος που μας έδινε ιδέες και μας στήριζε @alexandros_charalabopoulos #masterchefgr #team_antonis_mitropoulos», έγραψε ο ίδιος.

Δες ποιος είναι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved