Δικηγόρος 58χρονου για ληστεία σε θυρίδα: «Έχουμε στοιχεία για την αθωότητά του»
Media

Δικηγόρος 58χρονου για ληστεία σε θυρίδα: «Έχουμε στοιχεία για την αθωότητά του»

Το πρωί της Παρασκευής 26 Μαρτίου, ο δικηγόρος του 58χρονου που κατηγορείται για ληστεία σε θυρίδα τραπέζης μίλησε στο Πρωινό...

Συνελήφθη ο 58χρονο σύζυγος της γνωστής αισθητικού, Τέτας Καμπουρέλη την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 58χρονος κατηγορείται για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Το πρωί της Παρασκευής 26 Μαρτίου, ο δικηγόρος του 58χρονου, Αλέξανδρος Βουλγαράκης μίλησε στο Πρωινό...


«Από την πρώτη στιγμή ο 58χρονος δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες. Ανέλαβα την υποχρέωση να βγω και να πω δυο λόγια στην εκπομπή σας, κατά παράκληση της οικογένειας , χωρίς να μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω έναν φραγμό σε αυτό που ζει η οικογένεια από όλα τα ΜΜΕ αυτή την περίοδο», δήλωσε αρχικά.

«Η αστυνομία έχει οδηγηθεί σε ένα αποτύπωμα μεικτού DNA σε ένα σημείο ενός πλαστικού κιβωτίου το οποίο βρέθηκε μέσα στην θυρίδα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο τραπεζάκι που εναποθέτουν όλοι οι μισθωτές τα κουτιά τους για να κάνουν τις επεξεργασίες στις θυρίδες τους. Αυτό το μεικτό δείγμα DNA, είναι μείγμα τουλάχιστον τριών ατόμων μπορεί και τεσσάρων. Στο σημείο εκεί λοιπόν βρέθηκε και δείγμα του κατηγορουμένου (...) Θα αποδειχθεί κατά την γνώμη μου, ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να βρεθεί εκεί το DNA του είναι από την ίδια ιδιοκτήτρια της θυρίδας η οποία με κάποιον τρόπο ακούμπησε σε κάποιο DNA αποτύπωμα του κατηγορουμένου», πρόσθεσε ο δικηγόρος του 58χρονου.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved