YFSF All Star: Φωτιά στη σκηνή του Show από την Τάνια Μπρεάζου ως Dua Lipa
Media

YFSF All Star: Φωτιά στη σκηνή του Show από την Τάνια Μπρεάζου ως Dua Lipa

Βάλθηκε να τους τρελάνει όλους με τη σημερινή της εμφάνιση στο YFSF, η Τάνια Μπρεάζου.

Η ποπ τραγουδίστρια που έχει εξελιχθεί εκπληκτικά από την εποχή που την γνωρίσαμε στα πρώτα της βήματα στο X-Factor, και πέρυσι αλλά και φέτος στο YFSF All Star, τους έχει αφήσει όλους άφωνους με τις μεταμορφώσεις και το ταλέντο της.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα συγκίνησε και αποθεώθηκε ως Τζένη Βάνου, παίρνοντας μάλιστα και τη νίκη της βραδιάς, και σήμερα κλήθηκε να κάνει ένα ποπ είδωλο βάζοντας με την εμφάνισή της φωτιά στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar.

Η εκρηκτική Dua Lipa, ήταν η μίμηση που της ανατέθηκε και η Τάνια όχι μόνο τα κατάφερε για άλλη μια φορά πολύ καλά, αλλά μας έδειξε κι οτι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε σταρ του εξωτερικού. Σούπερ σέξι, εξαιρετική φωνή και άψογη ακόμα και στα απαιτητικά χορευτικά.

Πέραν όλων αυτών οφείλουμε να σημειώσουμε πως είναι και ένα από τα πιο καλά και προσγειωμένα παιδιά που έχουμε δει στον χώρο. Και η εμφάνισή της στο YFSF σίγουρα της προσθέτει πόντους καλλιτεχνικά αφού δείχνει πολλά και διαφορετικά ταλέντα της και εντυπωσιάζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved