MasterChef 5: Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαϊδη που "φλερτάρει" με τη θέση του νικητή;
Media

MasterChef 5: Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαϊδη που "φλερτάρει" με τη θέση του νικητή;

MasterChef 5:Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια - Όσα δεν γνωρίζατε για εκείνη.

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef με τους τηλεθεατές του star να αγωνιούν για τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι μαγειρικής. Το μεγάλο φαβορί παραμένει φυσικά ακίνητο στους φιναλίστ, μιας και η Μαργαρίτα είχε ξεχωρίσει από την πρώτη της εμφάνιση μπροστά τους κριτές.

Μάλιστα αρκετά από τα πρόσωπα που αποχώρησαν φέτος από το ριάλιτι, σε ερώτηση σχετικά με τον μεγάλο τελικό, αποκάλυψαν πως η Μαργαρίτα Νικολαϊδη αξίζει να έχει μια θέση στους φιναλίστ, ενώ δεν αποκλείεται να τη δούμε να σηκώνει το έπαθλο του MasterChef 5.

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαϊδη που αρκετοί θεωρούν ήδη νικήτρια;

Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.
Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της.

Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved