MasterChef: Όταν μια απλή μαθηματική πράξη φαντάζει «βουνό» για έναν σεφ!
Media

MasterChef: Όταν μια απλή μαθηματική πράξη φαντάζει «βουνό» για έναν σεφ!

MasterChef: Κάθε φορά που τον βλέπουμε όλο κάτι κάνει και μας αφήνει άφωνους.

Γιατί αυτό που είδαμε στο συμβούλιο μπροστά στο μαργαριτάρι του, δεν ήταν τίποτα. Οι τέσσερις ομάδες δεν ικανοποίησαν και ιδιαίτερα τους κριτές με την κόκκινη να φτάνει πολύ κοντά την πράσινη σε βαθμολογία, θεωρώντας άδικη τη συμμετοχή της στη δοκιμασία ασυλίας, που ακολούθησε αφού βρισκόταν στην ίδια μοίρα με εκείνους που έχασαν με 20 πόντους διαφορά!

Οι κανόνες όμως ορίζουν τα πράγματα και σίγουρα μέρος όλων των παιχνιδιών είναι να ξέρει κάποιος και πως να χάνει. Το συμβούλιο με τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ήρθε και ξεκαθάρισε το τοπίο για τα λάθη αλλά και για όλα εκείνα, που πέτυχαν οι τέσσερις ομάδες με την ανακοίνωση των ηττημένων και των κερδισμένων.

Τη νίκη κέρδισε η πράσινη ομάδα.

Διονύσης, Ανους, Λία και Τζαμάλ απόλαυσαν μια βραδιά με prive δείπνο που λίγο έλειψε να χάσουν την όρεξη τους όταν ο Γιάννης Αποστολάκης κόντεψε να τους κάνει να ξεχάσουν και τα βασικά μαθηματικά που γνωρίζουν.

Στη συνάντησή του με τους παίκτες λοιπόν πέταξε μια απίστευτη ατάκα. Αρχικά ρώτησε γιατί είναι λίγοι στο τραπέζι με τους παίκτες να προσπαθούν επί ώρα να του εξηγήσουν πώς είχαν χωριστεί οι ομάδες, με εκείνον να τους αφήνει έκπληκτους, γιατί κατάλαβαν ότι δεν παρακολουθεί το παιχνίδι.

«Γιατί είμαστε τόσο λίγοι;», ρώτησε με τον παίκτη να του εξηγεί: «Έχει να κάνει ξεκάθαρα με την ομαδική», του είπε με τον ίδιο να επιμένει: «Έχετε μείνει 8;», αναρωτήθηκε με τους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια αφού προσπαθούσαν να του εξηγήσουν πως ήταν τέσσερις ομάδες από τρεις παίκτες και ένας ο Τζάμαλ 13.

Γιατί αν είχαν μείνει 8 βρε Γιάννη θα οδεύαμε προς το τέλος του παιχνιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved