Άγριες μέλισσες: Ασημίνα - Μπάμπης: Θα είναι και πάλι μαζί; Τι θα συμβεί;
Media

Άγριες μέλισσες: Ασημίνα - Μπάμπης: Θα είναι και πάλι μαζί; Τι θα συμβεί;

Άγριες μέλισσες: Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Υπάρχουν κοινά στοιχεία με τον Κυριάκο, που υποδύεστε;

«Διαφέρουμε αρκετά, διότι είναι ένας άνθρωπος που έζησε από το μεσοπόλεμο και μετά και έχουμε χάσμα γενεών. Όσον αφορά το λαϊκό του χαρακτήρα του, και την πνευματικότητα του, σίγουρα ταυτίζομαι, αλλά μέχρι εκεί. Έχουμε περισσότερες διαφορές απ' ό,τι ομοιότητες».

Ο κόσμος σας ταυτίζει μαζί του; Τι σας λένε, όταν σας συναντούν στο δρόμο;

«Ακούω πάρα πολύ καλά σχόλια, γενικότερα για τη σειρά αλλά και ειδικότερα για τον Κυριάκο. Θεωρούν ότι είναι ένας πολύ δικός τους άνθρωπος».

Είναι μεγάλη ευθύνη αυτή η αγάπη του κόσμου;

«Δεν μπορώ να το αντιληφθώ αυτή τη στιγμή σαν ευθύνη. Σίγουρα, μας φτιάχνει τη διάθεση, μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε και να παλεύουμε για το καλύτερο. Είναι εσωτερικό στοίχημα του κάθε καλλιτέχνη να επικοινωνήσει το όποιο έργο του με το κοινό. Κι αυτό μας δίνει φτερά. Επειδή είναι κλειστά και τα θέατρα αυτό το τραγικό που συμβαίνει, δεν μπορώ να αντιληφθώ την τόσο μεγάλη ευθύνη. Αυτό θα το δω στην επόμενη δουλειά γιατί θα κουβαλάω αυτοί το βάρος, ο θεατής θα περιμένει κάτι εξίσου δυνατό.

Τώρα που η Ασημίνας ο Κυριάκος πώς θα αντιδράσει σε μια ενδεχόμενη σχέση του Μπάμπη μαζί της;

«Ακόμα και να χωρίσει η Ασημίνα, θα είναι δύσκολο να προκύψει σχέση με τον Μπάμπη. Μιλάμε για μια κλειστή κι της δεκαετίας του '60, όπου τα πράγματα είναι πιο συντηρητικά. Ο Κυριάκος είναι με την αγάπη με την ευτυχία της οικογένειάς του του -πόσο μάλλον του γιου του, που αισθάνεται και ένοχος απέναντί του. Ωστόσο, είναι τέτοια η κατάσταση της κοινωνίας, που σίγουρα θα κρατήσει τα γκέμια μέχρι να σιγουρευτεί ότι είναι κάτι αληθινό και όχι ένα ακόμη καπρίτσιο του γιου του».

Μπορεί δηλαδή να έρθει και σε κόντρα μαζί του γι' αυτό;

«Ο Μπάμπης έχει μια λαχτάρα και έναν ενθουσιασμό για την Ασημί­να, αυτό είναι πραγματικότητα. Όσο τα πράγματα είναι μπερδε­μένα, ο Κυριάκος θα προσπαθή­σει να τον πείσει να ξεκολλήσει και να πάει παραπέρα, να βρει την ευτυχία του. Μόνο στην πε­ρίπτωση που θα δει ότι υπάρχει φως στο τούνελ θα είναι υπέρ. Για να είμαι, όμως, ειλικρινής, στα σενάρια που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει το ενδεχό­μενο σχέσης μεταξύ τους, οπότε όλα αυτά είναι θεωρητικά», σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved