Δανάη Παππά: Έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τις 8 λέξεις
Media

Δανάη Παππά: Έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τις 8 λέξεις

Roomies: Η λαμπερή και όμορφη ηθοποιός, χορεύτρια και μοντέλο Δανάη Παππά βρέθηκε σήμερα στην παρέα των συγκατοίκων στου MEGA.

Η Δανάη Παππά, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική, την αγάπη της για το χορό, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια!
«Με την υποκριτική ασχολούμαι τρία χρόνια, από το “Τατουάζ”. Είχα ξεκινήσει με χορό, αυτό έχω σπουδάσει. Έχω κάνει λάτιν και σύγχρονο, που είναι το αγαπημένο μου. Έχω κάνει και μπαλέτο», είπε η ίδια σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία της.

«Ασχολήθηκα με το χορό, και ένα ωραίο πρωί μου έστειλε μήνυμα στο Instagram ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι θέλει να δοκιμάσει αυτό το ρόλο μαζί μου. Δε γνωριζόμασταν, δεν ήξερα ποιος είναι. Έψαξα ποιος είναι, είδα το προφίλ του. Πρώτα σκέφτηκα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα. Και έτσι πήγα στην Κύπρο για την οντισιόν. Είχα κάνει κάποια casting για διαφημιστικά και κάποια μαθήματα υποκριτικής. Δεν είχα καταλάβει ότι έψαχναν την πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ”. Όταν γύρισα μίλησα με τον Κούλη Νικολάου και μου είπε ότι με θέλουν. Μετά μου έστειλαν το σενάριο και εκεί κατάλαβα ποιος ήταν ο ρόλος που πήρα», είπε η Δανάη Παππά σχετικά με την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός στην τηλεόραση.

«Είμαι χορεύτρια και κάνω σύγχρονο. Ο χορός με βοήθησε και στις ερωτικές σκηνές που έπρεπε να κάνω. Το πήγα σαν χορογραφία. Πριν φτάσουμε σε εκείνες τις σκηνές είχαμε κάνει πολλά γυρίσματα και είχα εξοικειωθεί», εξήγησε σχετικά με τις ερωτικές σκηνές.

«Η αναγνωρισιμότητα με σόκαρε πάρα πολύ. Τους πρώτους δύο μήνες ήμουν στην Κύπρο και δεν είχα βγει έξω, δούλευα συνεχώς. Συγκινήθηκα όταν με αναγνώρισαν στο δρόμο, αλλά ένιωσα πολύ άβολο. Με φώναξαν Άννα, όπως ο ρόλος», είπε η νεαρή ηθοποιός.

Μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια, η ίδια αποκάλυψε ότι «Τώρα που τελείωσα και με τις “8 λέξεις” θα ήθελα πολύ να σπουδάσω υποκριτική γιατί μου αρέσει και νιώθω ότι μπορώ να το κάνω. Θέλω να το εξελίξω μέσα μου αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω αν θέλω να πάω σε σχολή ή να κάνω κάποια σεμινάρια. Το έχω ψάξει ώστε μόλις ανοίξουμε να ξέρω που να πάω».

«Στην απόφασή μου να μη συνεχίσω στις “8 λέξεις” έπαιξε ρόλο η κούραση. Είχα κουραστεί ψυχολογικά πάρα πολύ με το πήγαινε – έλα στην Κύπρο. Ήμουν χωρισμένη σε δυο κομμάτια», ανέφερε για την απόφασή της να αποχωρίσει από τις «8 λέξεις».

«Άνετα θα έκοβα τα μαλλιά μου ή θα έπαιρνα κιλά για ένα ρόλο. Θα μου άρεσε να κάνω και διαφορετικούς ρόλους. Τώρα είμαι σε συζητήσεις για κάτι νέο. Θα ήθελα πολύ να κάνω και θέατρο, αλλά αν το κάνω θέλω να είναι μόνο αυτό, να επικεντρωθώ, γιατί δεν έχω τη γνώση και δε θέλω να τα μπερδέψω», είπε κλείνοντας η Δανάη Παππά, σχετικά με όσα σκέφτεται για το μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved