YFSF All Star: Backstage: Διπλοθύμιασαν για να φύγει η γρουσουζιά!
Media

YFSF All Star: Backstage: Διπλοθύμιασαν για να φύγει η γρουσουζιά!

YFSF All Star: Φέτος, η αλήθεια είναι, πως το αγαπημένο μου τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ1 διανύει την πιο δύο δύσκολη περίοδό του.  Κάτι δεν πρέπει να κάνουν οι συντελεστές για αυτό;

Επειδή όμως με τη μοίρα για τις ατυχείς συμπτώσεις δεν μπορείς εύκολα να τα βάλεις, οι συντελεστές μάλλον νιώθουν ανήμποροι να κάνουν το οτιδήποτε.

Μην ξεχνάμε ότι το εντυπωσιακό Show η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου πριν καν ξεκινήσει αντιμετώπισε προβλήματα. Η πρεμιέρα του αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορονοϊού.

Όταν επιτέλους ξεκίνησε έσκασαν σαν βόμβα όλες οι δυσάρεστες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή του Κώστα Δόξα τον οποίο απολαύσαμε μόνο στην πρεμιέρα. Θα θυμάστε βέβαια πως η παραγωγή αναγκάστηκε να κάνει εκ νέου μοντάζ για τα επόμενα δύο επεισόδια που είχαν γυριστεί ώστε να μην είναι σε κανένα πλάνο ο τραγουδιστής την ημέρα των προβολών τους.

Ύστερα ήρθε και ένας θάνατος για να βαρύνει ιδιαίτερα το κλίμα στην κατά τα άλλα υπέροχη αυτή παραγωγή. Ο Ίαν Στρατής μία μέρα πριν το προκαθορισμένο γύρισμα ενημέρωνε για την αβάσταχτη απώλεια του πατέρα του, γεγονός που αυτόματα σήμαινε πως δεν θα μπορούσε να λάβει μέρος στο γύρισμα.

Κάπως έτσι όλοι οι συντελεστές του Your Face Sounds Familiar πείστηκαν πώς είναι θέμα... γρουσουζιάς.

Προκειμένου να ξορκίσουν το κακό λοιπόν κάποιοι έλαβαν τα μέτρα τους. Πρώτος και καλύτερος ο Λευτέρης Ελευθερίου πήρε το θυμιατό και άρχισε να περιφέρεται σε κάθε καμαρίνι και σε κάθε διάδρομο.

Το ίδιο όμως έκανε λίγο αργότερα και ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος πέρασε ακόμα και το καμαρίνι άλλων φίλων του για να θυμιατίσει, όπως της Υβόννης Μπόσνιακ η οποία έτυχε να είναι την ίδια μέρα στο πλατό γιατί κάτι γυρίσματα για την εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

Λέτε να κατάφεραν να ξορκίσουν το κακό; Τους το ευχόμαστε από καρδιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved