Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, για άλλη μία εβδομάδα, μπαίνει στην κουζίνα της και μαγειρεύει για εμάς. 

Οι συνταγές που μας προτείνει είναι νόστιμες και θρεπτικές, γίνονται εύκολα και γρήγορα και εντυπωσιάζουν στα καθημερινά ή κυριακάτικα τραπέζια μας. Από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 11.30 είναι Ώρα για Φαγητό, στον ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 29 Μαρτίου

Απίθανα πιάτα ετοιμάζει σήμερα η αγαπημένη μας μαγείρισσα και ξεκινά με μία ινδική ραΐτα. Η ραΐτα έχει βάση το αγγούρι και το γιαούρτι, συνοδεύεται με ναανς (ινδικά παραδοσιακά ψωμάκια) και η λέξη σημαίνει μαύρο σινάπι. Συνεχίζει με ψαρομπουκιές και παιδική πατατοσαλάτα για τους μικρούς μας φίλους, και για το τέλος, ετοιμάζει σελινόριζες με πράσα και ρύζι. Θρεπτικό και πολύ νόστιμο.

Τρίτη 30 Μαρτίου

Η Αργυρώ σήμερα έχει επιλέξει τρία εξαιρετικά πιάτα. Το μάθημα στο μαγειρικό σχολείο ξεκινάει με φρέσκες ταλιατέλες, όπως ακριβώς τις φτιάχνουν στην Ιταλία. Συνεχίζει με ταλιατέλες με χούμους και κλείνει με το πιο παραδοσιακό και "μαμαδίστικο" γλυκό, την κρέμα καραμελέ.

Τετάρτη 31 Μαρτίου

Σήμερα, η αγαπημένη μας μαγείρισσα ξεκινάει με ένα αλμυρό κέικ με μορταδέλα και μανιτάρια και συνεχίζει με μία λουκανικόπιτα σουφλέ που μπορούμε να τρώμε όλες τις ώρες. Και για το τέλος, φτιάχνει ένα θεϊκό γλυκό, την μπουγάτσα της τεμπέλας. Ένα γλυκό με λίγη προετοιμασία και απίστευτη γεύση που συνοδεύει τον καφέ μας ή σερβίρεται στα κυριακάτικα τραπέζια μας.

Πέμπτη 1 Απριλίου

Νέες και υπέροχες συνταγές και σήμερα. Η Αργυρώ ξεκινάει με πιλάφι αμυγδάλου, ένα πιάτο εύκολο και θρεπτικό. Συνεχίζει με την εύκολη παριανή τυρόπιτα χωρίς φύλλο και με λίγα υλικά. Μπορούμε όλοι να την φτιάξουμε και να την απολαύσουμε όλες τις ώρες της ημέρας. Η εκπομπή κλείνει με μία ακόμη σούπερ ελαφριά, θρεπτική και υγιεινή πρόταση. Το ψητό κουνουπίδι, μαριναρισμένο και αφράτο. Ένα εξαιρετικό συνοδευτικό για το κρέας ή το ψάρι μας.

Παρασκευή 2 Απριλίου

Εύκολα και υγιεινά τα σημερινά πιάτα της αγαπημένης μας σεφ. Ετοιμάζει ένα "κέικ ζέβρα" με βανίλια και σοκολάτα. Ένα θεϊκό κέικ χωρίς γλουτένη, πρωτεϊνούχο, που μπορούμε να το τρώμε χωρίς ενοχές. Συνεχίζει με μανιτάρια ραγού με πεννάκι ριγέ. Μία πρωτότυπη συνταγή, καθώς τα μανιτάρια μαγειρεύονται με παρόμοια τεχνική με το κρέας ραγού. Και για το τέλος, έχουμε φασολάκια γιαχνί με φρέσκο τυρί κρέμα, μία κλασική και παραδοσιακή συνταγή.

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ

Δευτέρα με Παρασκευή στις 11.30, στον ΣΚΑΪ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved