Survivor: Εκτός εαυτού η αδερφή του James - Το μήνυμα για την Άννα Μαρία Βέλλη
Media

Survivor: Εκτός εαυτού η αδερφή του James - Το μήνυμα για την Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor: Όλα όσα δήλωσε η αδερφή του James Καφετζή για την σφοδρή επίθεση και τους χαρακτηρισμούς που δέχτηκε η Άννα Μαρία Βέλλη από τους πρώην συμπαίκτες της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Άστραψε και... βρόντηξε η αδερφή του James Καφετζή, Έφη Καφετζή με όλα όσα άκουσε να λέγονται στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για την καλή φίλη του αδερφού της, Άννα Μαρία Βέλλη.

Αρχικά ο Αλέξης Παππάς δήλωσε πως έφυγε το μεγαλύτερο καρκίνωμα.
Ο ηθοποιός σχολιάζοντας την αποχώρησή της θέλοντας να εκφράσει πόσο “κακό” προκαλούσε στη συγκεκριμένη ομάδα την αποκάλεσε “καρκίνωμα”.

Και το θάψιμο δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνεχίστηκε και στο πάρτι της Ένωσης από την Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια μιλώντας με τον Τριαντάφυλλο, του είπε πως εκείνη έφταιγε που δεν έφερνε νίκες και πως κατηγορούσε σε όλους και τον τραγουδιστή.

Η αδερφή του James με μια ανάρτηση που έκανε στις ιστορίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έβαλε τα πράγματα... στη θέση τους. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

"Είναι πραγματικά θλιβερό να ακούγεται η λέξη "καρκίνωμα" τόσο από τους σχολιαστές εκτός παιχνιδιών όσο και από τους ίδιους τους παίκτες. Την στιγμή που εκατοντάδες συνάνθρωποί μας ακόμα και παιδιά μάχονται καθημερινά να επιβιώσουν από αυτή την ασθένεια, είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται για συμμετέχοντες ενός παιχνιδιού που σκοπό έχουν έχει για εμάς τους τηλεθεατές απλά να μας ευχαριστήσει και να περάσουμε όλοι μαζί όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάει όλος ο κόσμος εδώ και ένα χρόνο. Λίγο σεβασμό από εμάς που καθόμαστε στο σαλόνι μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν για το αυτονόητο για τη ζωή τους. Τέτοιες λέξεις και τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν να χρησιμοποιούνται ούτε καν μεταφορικά".

Δείτε την ανάρτησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved