H Φάρμα: Η Μαρία Σπυροπούλου αποκάλυψε τους παίκτες που έχουν στρατηγική στο ριάλιτι!
Media

H Φάρμα: Η Μαρία Σπυροπούλου αποκάλυψε τους παίκτες που έχουν στρατηγική στο ριάλιτι!

H Φάρμα: Η Μαρία Σπυροπούλου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό" και έκανε αποκαλύψεις!

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο παιχνίδι, «H Φάρμα» ,και για τις στρατηγικές που έχουν κάποιοι από τους παίκτες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στον Στράτο Τζώρτζογλου, την Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Η Μαρία δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής αρχικά για τον Στράτο Τζώρτζογλου, τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία του και την Μαρία, την Αγρότισσα: «Είναι πολύ αγαπητός. Τον αγαπάμε και μας διασκεδάζει. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων είναι δικαιολογημένες. Εσείς βλέπετε συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Αυτά που ζούμε εμείς είναι πολύ έντονα. Η Μαρία η αγρότισσα είναι καλό παιδί, απλά είναι παιδί. Σαν αρχηγός ήταν η μόνη που πήρε τα παπούτσια μας και τα καθάρισε μέσα στη βροχή και το κρύο μετά τις δουλειές. Σίγουρα υπάρχουν εντάσεις. Μας είχε εκνευρίσει αλλά σε λογικά πλαίσια. Μετά με συζήτηση το διόρθωσε».

Όσο για τις στρατηγικές που διαθέτουν κάποιοι παίκτες, είπε: «Για τον Στράτο πιστεύω ότι δεν έχει στρατηγική. Είναι εκτός κλίκας. Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, έχει στρατηγική και εκείνος και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved