Άγριες μέλισσες spoiler: Εγκαταλείπει το χωριό για να κλειστεί σε μοναστήρι!
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Εγκαταλείπει το χωριό για να κλειστεί σε μοναστήρι!

Άγριες μέλισσες spoiler: Το "Πρωινό" έδωσε όλες τις αποκαλύψεις για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η συνέχεια των εξελίξεων στις "Άγριες Μέλισσες" με πρωταγωνιστές την Σοφούλα και τον Βόσκαρη.

Οι ανατροπές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 δεν έχουν τελειωμό και κάθε επεισόδιο καθηλώνει τους τηλεθεατές με όλα όσα διαδραματίζονται.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε η πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, η Σοφούλα μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Βόσκαρη είναι έτοιμη να εγκαταλείψει το χωριό και να κλειστεί σε μοναστήρι.

Το spoiler αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Σοφούλα, μετά από όλα αυτά που έγιναν με τον Βόσκαρη, είναι έτοιμη να κλειστεί σε μοναστήρι. Ακούει στο χωριό τις κουβέντες που γίνονται γι’ αυτήν, ακούει τις κακές γλώσσες να λένε πολλά γι’ αυτήν και ένα πρόσωπο κλειδί θα μεσολαβήσει (θα κάνει μια συζήτηση μαζί της) για να πάει σε μοναστήρι. Μάταια ο Τόλιας και η Παγώνα προσπαθούν να την μεταπείσουν να μη φύγει για το μοναστήρι. Θα την πλησιάσει και ο Άγγελος προσπαθώντας να της αλλάξει άποψη. Η Σοφούλα, όμως, ξεκινάει και φεύγει για το μοναστήρι, είναι αποφασισμένη, Θα υπάρξει κάποια ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες την τελευταία στιγμή;».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved