Θανάσης Αλευράς: Το αυτοάνοσο νόσημα και η απόφαση να μείνει εκτός θεάτρου
Media

Θανάσης Αλευράς: Το αυτοάνοσο νόσημα και η απόφαση να μείνει εκτός θεάτρου

Ο Θανάσης Αλευράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και εξομολογητικός.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει, την απόφαση αποστασιοποίησης του από το θέατρο και την συμμετοχή του στο YFSF All Star.

Ο Θανάσης Αλευράς μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εξομολογήθηκε: «Εγώ εργαζόμουν για την τελική λήξης της Ολυμπιάδας το 2004. Η πρέσα εκεί ήταν έντονη. Εγώ ήμουν leader, δίδασκα τους εθελοντές τι πρέπει να κάνουν. Με το που ολοκληρώσαμε τους Ολυμπιακούς Κύκλους γέμισε το σώμα μου κοκκινίλες και σκέφτηκα ότι είναι από τον ιδρώτα. Πηγαίνω στον γιατρό γιατί δεν έφευγε και μου διέγνωσαν ψωρίαση. Πήγα και σε άλλον γιατρό, άρχισα τις αλοιφές, έψαξα τι συμβαίνει… Πρώτη φορά άκουσα το “αυτοάνοσο”. Ήμουν 22 χρονών».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ πιστεύω ότι το πυροδότησε αυτή η ένταση, η αιτία είναι κάπου αλλού. Τα πρώτα δέκα χρόνια το αντιμετώπιζα ιατρικά, αυτό όμως δεν τελειώνει έτσι. Θεωρώ ότι όταν παθαίνουμε κάτι είναι ένα σώμα για να μας μιλήσει το σώμα μας γιατί κάτι δεν κάνουμε καλά. Και αρχίζεις και ψάχνεις ένα ένα τα πράγματα για να δεις ποιος είσαι τελικά. Γιατί κάνουμε πράγματα που δε θέλουμε και αυτό είναι κόντρα. Εγώ ξεκίνησα να διαβάζω μόνος μου, πέρασα από ψυχοθεραπεία, από ενεργειακές θεραπείες, έκανα διαλογισμό και μπήκα στο τρέξιμο».

Καταλήγοντας είπε για το θέατρο: «Το τρέξιμο με βοήθησε πάρα πολύ και αυτό μου το είχε πει και μια γιατρός. Όλα τα αυτοάνοσα έχουν υφέσεις και εξάρσεις, εμένα τα τελευταία χρόνια είναι σε μόνιμη ύφεση χωρίς κάποιο ιατρικό σκεύασμα. Θεωρώ ότι κάτι άλλαξε στο μυαλό μου. Αυτό που βοήθησε το μυαλό μου είναι η αρμονία της πράξης με το συναίσθημα. Πρέπει να κάνεις αυτά που θέλεις. Ας πούμε το θέατρο τώρα πια με ταράζει. Έχω πάρει την απόφαση να το κάνω λίγο, λίγο, δηλαδή δύο μήνες το χρόνο».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved