Η Φάρμα exclusive: Aυτοί είναι οι δυο νέοι παίκτες που μπήκαν χθες στο ριάλιτι
Media

Η Φάρμα exclusive: Aυτοί είναι οι δυο νέοι παίκτες που μπήκαν χθες στο ριάλιτι

Η Φάρμα: Νέα πρόσωπα στο ριάλιτι του Ant1!

Μπορεί η Σοφία Παυλίδου να αποχώρησε οικειοθελώς λίγο πριν την αποχώρηση της Μαρίας Σπυροπούλου, ωστόσο οι θέσεις αναπληρώνονται και μάλιστα από επώνυμα πρόσωπα.

Είναι ήδη γνωστό πως πρόταση για τη Φάρμα είχε δεχτεί ο Τάσος Ξιαρχό, του οποίου το όνομα «έπαιζε» και πολύ έντονα για το Survivor, αλλά και ο Κώστας Γκρέκας.

Και οι δυο είπαν λοιπόν το «ναι» και στο νέο επεισόδιο το οποίο θα παρακολουθήσουμε αυτή την Παρασκευή ή μπορεί και το Σάββατο, εξαρτάται από το πόσο έχουν προχωρήσει τα μονταρισμένα επεισόδια, θα τους δούμε!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες οι δυο άντρες έκαναν χθες Κυριακή (28-03) την είσοδό τους στη Φάρμα.

Όσο οι παίκτες λοιπόν προσπαθούσαν να διαχειριστούν την αποχώρηση της Μαρίας Σπυροπούλου, το κλίμα άλλαξε με την άφιξη των δυο νέων παικτών.

«Έχω βαρεθεί να κάθομαι και να τρώω. Εγώ θα μπω με τον Γκρέκα. Μέσα έχει πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Εγώ είμαι πιο spicy. Ο Τζώρτζογλου είναι πολύ αστείος με τις απόψεις του. Νομίζω πως δεν ταιριάζουν καθόλου οι τρόποι σκέψεις μας. Περισσότερο ταιριάζω με τον Ιατρόπουλο πιστεύω. Θα κάνω τις δουλειές και θα μαγειρεύω, αλλά έχω θέμα με την καθαριότητα. Θα μπω στη Φάρμα μάλλον την Παρασκευή ή το Σάββατο», είχε αποκαλύψει ο Τάσος Ξιαρχό στο Πρωινό ενώ ο Κώστας Γκρέκας είχε πει στην ίδια εκπομπή:

«Σε δυο τρεις μέρες θα μπω, αλλά δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα με τις προμήθειες», είπε χαμογελώντας ενώ αποκάλυψε με ποιους από τους παίκτες θα μπορούσε κάνει παρέα μέσα στο παιχνίδι. «Με τον Στράτο θα μπορούσα και με τον Ιατρόπουλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved